Gençlerbirliği Trabzonspor canlı izle | İnternetten donmadan Bein Sports 1 canlı izle link

Gençlerbirliği Trabzonspor canlı izle | İnternetten donmadan Bein Sports 1 canlı izle link
Abdullah Avcı yönetiminde sadece bir kez yenilen Trabzonspor, bu sezon zor günler geçiren Gençlerbirliği ile kozlarını Ankara'da paylaşıyor. Başkentte zorlu bir mücadeleye çıkacak olan bordo mavililerin tek hedefi 3 puanla sahadan ayrılıp hafta içi oynanacak Süper Kupa finali ve Beşiktaş mücadelesi moral toplamak. Alkaralar ise alt sıralardan kurtulma hedefine bir adım daha yaklaşarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. İki ekibin zorlu mücadelesi ise taraftarlar tarafından ilgiyle seyredilmek isteniyor. Ge

Abdullah Avcı yönetiminde sadece bir kez yenilen Trabzonspor, bu sezon zor günler geçiren Gençlerbirliği ile kozlarını Ankara'da paylaşıyor. Başkentte zorlu bir mücadeleye çıkacak olan bordo mavililerin tek hedefi 3 puanla sahadan ayrılıp hafta içi oynanacak Süper Kupa finali ve Beşiktaş mücadelesi moral toplamak. Alkaralar ise alt sıralardan kurtulma hedefine bir adım daha yaklaşarak taraftarlarını sevindirmek istiyor. İki ekibin zorlu mücadelesi ise taraftarlar tarafından ilgiyle seyredilmek isteniyor. Gençlerbirliği Trabzonspor canlı izle seçenekleri burada yer alıyor. Ayrıca İnternetten donmadan Bein Sports 1 canlı izleyebileceğiniz linkler de mevcut.


Gençlerbirliği Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Gençlerbirliği Trabzonspor maçı öncesi OPTA verileri

Trabzonspor'u konuk ettiği son altı Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Gençlerbirliği (2G 3B), bu yenilgiyi son karşılaşmada aldı. Ankara ekibi, Mart 2001'den bu yana rakibine üst üste iki iç saha maçı kaybetmiyor.
Gençlerbirliği ile oynadığı son altı Süper Lig maçını kaybetmeyen (2G 4B) ve toplam üç gol yiyen Trabzonspor, son yenilgisini Nisan 2014'te deplasmanda aldı (1-3).
Süper Lig'de Trabzonspor ile oynadığı son üç iç saha maçında gol atamayan Gençlerbirliği, rakibi karşısında daha uzun bir kuraklığı en son Eylül 1997-Mart 2001 arasında yaşamıştı (dört maç).
Ankara takımlarına rakip olduğu son 14 Süper Lig maçını kaybetmeyen Trabzonspor (7G 7B), son yenilgisini Eylül 2016'da Osmanlıspor'dan aldı (0-2).
Süper Lig'de oynadığı son üç maçı toplam 13 gol yiyerek kaybeden Gençlerbirliği, daha uzun bir yenilgi serisini en son ligden düştüğü 2017/18 sezonunda yaşadı (beş maç).
Abdullah Avcı'nın ilk maçına çıktığı dokuzuncu haftadan bu yana Süper Lig'de en az gol yiyen takım Trabzonspor (11 maçta 7 gol).
Trabzonspor'un bu sezon Süper Lig deplasmanlarında attığı gollerin %75'i maçların ikinci yarılarında geldi (6/8).
Gençlerbirliği'nin Süper Lig'de attığı son dört golün üçünü kaydeden Robert Piris da Motta, bu gollerin tamamını penaltı noktasından buldu.
Anthony Nwakaeme, Trabzonspor'un Süper Lig'de attığı son dört golün üçüne doğrudan katkı sağladı (1 gol & 2 asist).
Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Süper Lig kariyerinde Gençlerbirliği'ne konuk olduğu hiçbir maçı kazanamadı (3B 5M) ve son dört karşılaşmada gol sevinci yaşayamadı.



 

Gençlerbirliği Trabzonspor muhtemel kadrolar

Gençlerbirliği: Nordfeldt, Johansson, Diego Angelo, Zargo Toure, Halil İbrahim Pehlivan, Piris, Soner Dikmen, Murat Yıldırım, Sefa Yılmaz, Polomat, Stancu.

Trabzonspor: Uğurcan Çakır, Serkan Asan, Edgar Ie, Vitor Hugo, Marlon, Berat Özdemir, Flavio, Abdulkadir Parmak, Ekuban, Nwakaeme, Djaniny.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.