Gençlerbirliği'nde olağanüstü genel kurul kararı

Gençlerbirliği'nde olağanüstü genel kurul kararı
Ligin ilk yarısında transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle zor günler geçiren ve ligin son haftalarına kadar kümede kalma mücadelesi veren kırmızı-siyahlı ekip olağanüstü genel kurul kararı aldığını duyurdu.

DHA- Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Gençlerbirliği'nde başkan Niyazi Akdaş, bugün toplanan yönetim kurulu toplantısında başkanlık görevinden istifa etti. Kararı değerlendiren yönetim kurulu, olağanüstü genel kurul kararı aldığını duyurdu.

Ligin ilk yarısında transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle zor günler geçiren ve ligin son haftalarına kadar kümede kalma mücadelesi veren kırmızı-siyahlı ekipte yaşanan ekonomik sıkıntılara çözüm bulamayan Akdaş, bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında istifa kararı aldı.

Yönetim kurulundan yapılan yazılı açıklamada, "Gençlerbirliği Spor Kulübü Yönetim Kurulu Toplantısı görülen lüzum üzerine acil olarak toplanarak, Kulüp Başkanımız Sayın Niyazi Akdaş'ın istifasını değerlendirmiştir. Kulüp menfaat ve geleceğini düşünerek, yeni yönetim kurulu üyelerini belirlemek ve kulübümüze başkanlık yapacak yeni Gençlerbirliği gönüllülerinin de önünü açmak, kulübümüze hizmet ve katkı sunmak fırsatını yaratmak amacıyla "Olağanüstü Seçimli Genel Kurul" kararı almış bulunmaktayız" ifadelerine yer verildi.

Genel kurul tarihi önümüzdeki günlerde belli olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.