Giorgos Masouras (Georgios Masouras) kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı

Giorgos Masouras (Georgios Masouras) kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı
Süper Lig'de aldığı galibiyetler ve topladığı puanlarla birlikte gözünü şampiyonluğa diken Trabzonspor'da gözler transfere çevrildi. Yenilenen yönetimle birlikte daha da aktif ve heyecanlı bir dönem geçirecek bordo mavililerin listesine giren son isim Giorgos Masouras (Georgios Masouras) oldu. Kendisi hakkında da pek çok sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Giorgos Masouras (Georgios Masouras) kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor..

Devre arasu transfer döneminde birçok oyuncuyu listesine alan Trabzonspor'da girişimler başladı. Bordo mavililer Abdullah Avcı'nın gösterdiği başarıya da karşılık vermek adına kolları sıvadı. Hücumda Fildişili yıldız Gervinho'nun sözleşmesini dondurmaya hazırlanan yönetim yerine ise flaş bir isme talip oldu. Buna göre şu anda da takımda oynayan Siopis ve Bakasetas'tan sonra bir Yunan oyuncu için daha nabız yoklanacak. Olympiakos'ta forma giyen Giorgos Masouras (Georgios Masouras), Avcı'nın istediği isim oldu. Taraftarlar ise deneyimli oyuncu hakkında sosyal medyada yorumlarda bulunarak birçok mesaj yazdı. Peki, Giorgos Masouras (Georgios Masouras) kimdir? Kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Fenerbahçe'yi avlamıştı

Fanatik'in haberine göre geçtiğimiz günlerde açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu üçüncü bir Yunan futbolcu ile ilgilendiklerini belirterek kendisini büyük olasılıkla alacaklarını dile getirmişti. Futbolseverler bu Yunan futbolcunun İtalyan ekibi Sassuolo forması giyen Georgios Kryiakopoulos olduğunu öngörmüştü. Sol bek için Kryiakopoulos'un da gündemde olduğu öğrenilirken, Fırtına'da Başkan Ağaoğlu'nun bahsettiği ismin Georgios Masouras olduğu kaydedildi. Teknik direktör Abdullah Avcı mutlaka kanat rotasyonuna takviye yapmak isterken, yönetime verdiği Masouras ismi de geçer not aldı. 27 yaşındaki futbolcu için kulübü Olympiakos ile görüşmelerin başladığı belirtildi. Bu sezon 18 maçta 6 gol, 4 asistle oynayan tecrübeli oyuncu, UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcimiz Fenerbahçe 'ye karşı da 3-0 kazandıkları maçta 2 kez ağları sarsmış ve 1 de gol pası vererek dikkatleri üzerine çekmişti.


Giorgos Masouras (Georgios Masouras)


Giorgos Masouras (Georgios Masouras) kimdir?

Trabzonspor'un ilgilendiği ifade edilen Giorgos Masouras (Georgios Masouras) ile ilgili bilgiler de merak konusu. Yuınanistan'ın Kechrinia kentinde 1 Ocak 1994 tarihinde doğmuştur. 27 yaşındadır: Futbola Omonoia Kechrinias'ta başlamıştır ve Apollon Smyrnis forması da giymiştir. Apollon alt yapısına transfer olduktan sonra Ilysiakos trakımına transfer olmuştur. Buradan Panionios'un yolunu tutan Yunan yıldız, 2018-2019 tarihinde ise 400 bin euro bonservis karşılığında ülkenin en önemli kulübü Olympiakos'a imza atmıştır. Kırmızı beyazlı forma ile bugüne kadar 136 maça çıkmış, 36 gol atıp 17 de asist yapmıştır. Milli takım formasını ise 23 kez terletip 3 kez rakip fileleri sarmıştır. Bu sezon 18 defa sahada yer alan kanat oyuncusu, 6 defa gol sevinci yaşadı ve 4 kez de arkadaşlarına skor üretmeleri için pas veren isim oldu. Güncel piyasa değeri 7.5  milyon euro olmakla birlikte 2024 yılına kadar kontratı bulunmaktadır. 2 Yunanistan Ligi şampiyonluğu ve 1 Yunanistan Kupası kazanma başarısı gösterdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.