G.Saray'dan Sidcley bombası

G.Saray'dan Sidcley bombası
Transfer piyasasının nabzını tutan Fotomaç, G.Saray’ın Sidcley’e talip olduğunu duyururken Brezilya’nın Globo Esporte gazetesi de habere yer verdi.

Galatasaray'ın sol bek adaylarından birisi de Atletico PR forması giyen Sidcley... 24 yaşındaki futbolcu, Fatih Terim'in sol bek gözdeleri arasında yer alırken Brezilya'da bulunan Galatasaray'ın gözlemcilerinin Sidcley'e Fatih Terim imzalı özel bir mesaj verdikleri iddia edildi. Başarılı teknik adamın, Sidcley'ye; kendisi gibi hücuma hizmet edecek bir sol bek aradığını işaret ettiği ve Brezilyalı oyuncuya "Türkiye'de yapabileceğine inanıyorsan, senin için talepte bulunacağım" notunu da düştüğü belirtildi. Bu durumun oyuncuyu oldukça heyecanlandırdığı bildirildi.

YILDIZ KAZANDIRIR
G.Saray'ın gözdesi Sidcley için Dimas Barbosa, "Çok ofansif bir oyuncu. Türk futbolu için fazla ofansif kalabilir. Belki de şimdiye kadar Avrupa'da olmamasının tek nedeni fazla hücumu düşünmesi. Eğer Terim arkasına baktırabilmeyi başarabilirse Brezilya Milli Takımı için de bir sol bek kazandırabilir" yorumunu yaptı. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.