Halil Dervişoğlu için o isim devrede!

Halil Dervişoğlu için o isim devrede!
Trabzonspor'un kadrosuna katmaya çalıştığı Halil Dervişoğlu'nun transferinde çıkan pürüz sonrası yarın kritik bir görüşme gerçekleştirilecek.

Takımı Sparta Rotterdam ile dün yeni sezonun ilk antrenmanına katılan Halil Dervişoğlu için Trabzonspor vazgeçmiş durumda değil. Son olarak verilen 1 milyon euro ve sonraki satıştan pay önerisini reddeden Hollanda ekibine yeni bir teklif vermeye hazırlanan bordo mavililerin elini rahatlatacak son kozu 19 yaşındaki futbolcunun babası oynayacak.

Yöneticileri gönderdi, kendi görüşecek
Trabzonlu bir ailenin Trabzonsporlu çocuğu olarak futbola başlayan ve tuttuğu takım tarafından istenen Halil bordo mavili formayı giymeye çok hevesli. Ailesinin de ilk tercihi Fırtına. Cuma günü yapılan görüşmelerde ret yanıtı alınmasının ardından baba Muzaffer Dervişoğlu Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp ve beraberindekileri; "Burada durmanız bize zarar. Her an fiyatı daha da artıracaklar" deyip Trabzon'a gönderdi. Yarın ise Sparta Rotterdam yöneticileriyle bir araya gelip kolaylık yapılması konusunda son bir görüşme gerçekleştirecek.

Başkasına 2 Trabzonspor'a 1,5 milyon euro
Halil konusundaki ısrarını sürdüren Trabzonspor'un inadı Sparta'ya geri adım da attırdı. İlk etapta 2.5 milyon euro istenen transfer ücreti Trabzonspor için 1.5 milyon euroya çekildi. Öncelik sırasının bordo mavililerde olduğu transferde diğer kulüplerden 2 milyon euro talep edildi. Ayrıca Ajax ve PSV de olumlu scout raporlarının ardından harekete geçti. İki Hollanda devi de transferde önemli rakip olarak göze çarpıyor. Türkiye'den de Beşiktaş, Galatasaray ve Medipol Başakşehir'in girişimleri bulunuyor. Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.