Halil Dervişoğlu’nda son söz bugün

Halil Dervişoğlu’nda son söz bugün
Trabzonspor’un Sparta Rotterdam’dan kadrosuna katmak istediği Halil Dervişoğlu için kritik gün geldi. Bordo mavililer olumlu ya da olumsuz sonuçla bu transfere nokta koyacak.

Uzun bir süredir Fırtına’nın gündeminde olan ve taraftarların adeta yolunu gözlediği Halil Dervişoğlu için dün Hollanda’ya giden bordo mavili ekibin yöneticileri bugün Rotterdam’da son kozunu oynayacak. 700-800 bin Euro bonservis bedeli ve sonraki satıştan pay olarak düşünülen teklif sonrası alınacak cevaba göre transfer sonlanacak.

Gelmeye dünden razı
19 yaşındaki santrafor memleketinin takımında forma giyebilmek için adeta dakikaları sayıyor. Herkes gibi bugün yapılacak toplantıya kilitlenen genç futbolcu eğer olumlu sonuç çıkarsa hemen Türkiye’ye gelecek ve imza atacak. Eğer ikinci teklif de reddedilirse takımının yarın başlayacak olan ikinci sezon hazırlıklarına katılacak.



Babasından mesaj
Oğlunun Türkiye’de başka bir takım forması altında görmek istemeyen baba Muzaffer Dervişoğlu da sosyal medyadan açıklamada bulundu. Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Yarın mübarek gün cuma. Cenab-ı Allah herkesin dualarını kabul etsin, gönlüne göre versin.” ifadelerini kullanan baba Dervişoğlu aynı zamanda transferin de olumlu sonuçlanmasını dilediğini deklare etti. Bu mesajın altına Trabzonspor taraftarları da birçok yorum yazdı.



Halil sonrası ikinci perde
Trabzonspor Halil Dervişoğlu’nu kadroya katmasının ardından yerli oyuncu furyasına Ahmet Canbaz ile nokta koyup yabancı isimlere yönelecek. Bordo mavililer bir hayli titiz davrandığı ve hassasiyet gösterdiği isimlerle görüşmelerini sıklaştırarak olumlu yanıt alabilmek için çaba sarf edecek. Gaston Campi için son kozlar oynanırken santrafor ve bir de orta saha için girişimler hızlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.