Hedefte Kızılcabölük var

Hedefte Kızılcabölük var
3. Lig 2. Grup'taki ilk maçından beraberlikle ayrılan Çatalcaspor'da Altındağ Belediyesi'ni yenememenin üzüntüsü yaşanıyor. Evindeki ilk karşılaşmada taraftarlarını mutlu edemeyen sarı kırmızılılar gözünü ikinci haftadaki Kızılcabölük mücadelesine çevirdi

Sezonun ilk haftasında aldığı beraberlikle 1 puana sahip olan Çatalcaspor milli maçlar sebebiyle üst liglere verilen aranın etkilenmediği 3. Lig 2. Grup'ta Kızılcabölük deplasmanına gidecek. Sarı kırmızılı ekip rakibini yenerek hem galibiyetle tanışmak hem de 3 puanını hanesine yazdırmak istiyor.

Rakibine karşı üstün
Denizli ekibiyle oynadığı iki maçta da rakibine yenilmeyen Çatalcaspor bu müsabakada da aynı hedefle sahaya çıkacak. İlk defa 16 Kasım 2014 tarihinde karşılaşan iki takımın karşılaşmasından Çatalcaspor deplasman galibiyetiyle dönmüştü. Aynı sezonun ikinci devresinde Çatalca'da oynanan maç ise 0-0 berabere bitmişti.

Bileği bükülmüyor
Geçen sezonun ilk yarısında kötü bir performans çizen ve ikinci devredeki performansıyla ligde kalan Çatalcaspor mart ayından bu yana rakiplerine yenilmiyor. Söz konusu süreçte 7 maça çıkan sarı kırmızılılar evinde Erbaaspor'a 2-0 yenildikten sonra Halide Edip Adıvar SK'ı 1-0, Manisa BBSK'yı 4-0 yenip Bayburt İl Özel İdare ve Kozan Belediye ile 1-1, Bergama Belediyespor ve Batman Pertrol ile 2-2 ve Altındağ Belediye 0-0 berabere kalmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.