Hosseini transferi sonunda bitiyor

Hosseini transferi sonunda bitiyor
Trabzonspor nihayet ilk stoperine kavuşuyor. Uzun süredir savunma hattına yapacağı takviye konusunda çalışmalarını sürdüren bordo mavililer bugün Majid Hosseini'ye imza attıracak.

Durica, Hubocan ve Uğur Demirok ile yollarını ayırdıktan sonra üç stoper almak için kolları sıvayan Trabzonspor'da ilk isim bugün imzayı atıyor. Dünya Kupası'ndaki performansıyla adından söz ettiren Hosseini ile görüşmelere başladıktan sonra pek çok sorun yaşayan bordo mavililer muradına eriyor.

Hosseini neden gecikti?
İranlı futbolcunun kulübü kendisini bırakmamak için her şeyi yaptı. Her ne kadar yurt dışı çıkış maddesi bulunsa da son kararın yönetimde bulunması transferin önünü kilitliyordu ancak ekonomik kriz ve Hosseini'nin ısrarları direnci kırdı. Bu sezon Esteghlal'den önemli oyuncular da ayrıldı. Ayrıca pasaport konusundaki tutum da genç oyuncuyu dün yerine bugün imza atmaya mecbur etti.

Birden fazla mevkide oynuyor
Hosseini'nin bu sabah saatlerinde Trabzon'a geleceği bildirilirken, gün içinde yönetim ile masaya oturması ve bir aksilik yaşanmazsa 3 senelik sözleşmeye imza atması bekleniyor. Hosseini sağ bek ve ön liberoda da görev yapabiliyor. Genç oyuncudan, savunmanın her bölgesinde faydalanılabilecek. FOTOMAÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.