Inter Nagatomo'nun fiyatını belirledi! Kıran kırana pazarlık var

Inter Nagatomo'nun fiyatını belirledi! Kıran kırana pazarlık var
Galatasaray'ın sezon ortasında Inter'den kiraladığı Yuto Nagatomo'nun bonservisi İtalyan devi tarafından alınmak isteniyor. Japon futbolcuyu kadrosuna katabilmek için tüm şartları zorlayacak olan sarı kırmızılılar Inter'in belirlediği fiyata çıkmayı düşünmüyor. İşte detaylar...

Latovlevici ile başlayan sol bek rotasyonunu Linnes'le destekleyen Galatasaray istediği verimi alamamış ve Nagatomo'yu kiralayarak Norveçliyi hem sağ bek alternatifine kaydırmış hem de Romen futbolcuyu gözden çıkarmıştı. İlk haftalarda tutuk olan performansının ardından vites arttıran Nagatomo performansıyla sarı kırmızılı taraftarların kısa sürede sevgilisi oldu. Bu form ve gösterilen sevgi karşısında tepkisiz kalmayan Galatasaray yönetimi Japon oyuncu için girişimlere başlayacak ancak Inter yüksekten uçtu. İlk etapta söylenen ücretlere çıkılabileceği düşünülmüyor.

Yuto Nagatomo'nun parlayan durumu Inter'in de iştahını kabarttı. Japon yıldızı ucuza bırakmak istemeyen İtalyanlar kapıyı 5 milyon euro üzerinden açtı. Çizme basınında yer alan haberlere göre görüşmelerin bu fiyatla başlayacağı ve Galatasaray'ın Nagatomo'yu almak için çok istekli olduğu için ilk teklifin yüksek verildiği dile getirildi. 700 bin euro kiralama bedeli ödeyen Galatasaray en faz 2.5 milyon euro ödemek amacında.

yuto nagatomo
 

Kendi tribününü oluşturdu

Japon futbolcunun takıma katılması sarı kırmızılı taraftarları da sevindirdi. Nagatomo'nun performansıyla birlikte her geçen gün şampiyonluğa bir adım daha yaklaşan Galatasaray'ın tribünlerinde çok sayıda Nagatomo yazılı forma görmek mümkün. Ayrıca Türkiye'deki Japonlar da Nagatomo'yu izlemeye geliyor. İki basın mensubu da deneyimli oyuncuyu dikkatle izleyerek notlar alıp paylaşıyor.
 

İstikrar abidesi!

Galatasaray forması giydikten sonra 12 kez sahaya çıkan Nagatomo yer aldığı maçların tamamında 90 dakika oynayarak 1080 dakika ile istikrarlı bir futbolcu olduğunu ortaya koydu. 3 asist yapan Japon oyuncu hızı ve pozisyon bilgisi ile de kendisini kanıtlamayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.