İspanya'da Fırtına zamanı! Getafe - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İspanya'da Fırtına zamanı! Getafe - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?
Ülkemizi Avrupa'da temsil eden Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi ilk grup maçında Getafe'nin konuğu oluyor. Bordo mavililer galibiyetle Türkiye'ye dönmek istiyor. Peki Getafe - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar...

Sparta Prag ve AEK'yı eleyerek UEFA Avrupa Ligi gruplarına kalan Trabzonspor ilk sınavına bu akşam İspanya'da çıkıyor. Fırtına Madrid'de Getafe'nin konuğu olacak. Bordo mavililer 3 puandan başka bir şey düşünmezken eksiklere rağmen son dakikaya kadar mücadele vermek ve kazanarak dönmek amacında. Milyonlarca futbol severin ekran başında seyretmek istediği Getafe - Trabzonspor UEFA Avrupa Ligi maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.
 


Getafe - Trabzonspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Uzun bir süre sonra yeniden katıldığı Avrupa Ligi'nda iki önemli ekibi safdışı bırakan Trabzonspor'un tarihine geçecek bir galibiyet aradığı mücadele saat 19.55'te başlayacak ve beIN SPORTS 1'den yayınlanacak.

 

Trabzonspor'un kadrosu

Uğurcan Çakır, Erce Kardeşler, Arda Akbulut, Majid Hosseini, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Pereira, Novak, Abdurrahim Dursun, Sosa, Abdulkadir Parmak, Obi Mikel, Doğan Erdoğan, Ahmet Canbaz, Fıratcan Üzüm, Nwakaeme, Avdijaj, Sturridge, Sörloth, Muhammet Akpınar. Sakatlıkları bulunan Kamil Ahmet, Onazi, Abdulkadir Ömür, Ekuban, Yusuf ve Fernandes sakatlıkları bulunduğundan dolayı kadroya alınmadı.
 


Sturridge ikinci yarı

Trabzonspor'da Sturridge heyecanı bitmek bilmiyor. Gençlerbirliği ile oynanan zorlu mücadelede oyuna sonradan giren harika paslar vererek taraftarı coşturan Sturridge'nin Getafe karşısında sahaya ilk 11'de çıkıp çıkmatacağı merak ediliyor. Tecrübeli teknik direktör Ünal Karaman'ın İngiliz yıldıza yeniden ikinci yarıda şans vereceği öğrenildi.


Prag ve AEK'yı eledi

Trabzonspor, bu sezon Avrupa kupalarındaki 5. karşılaşmasını oynayacak. Trabzonspor, 4 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Bordo-mavililer, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turunda Çekya'nın Sparta Prag takımını deplasmanda 2-2, sahasında da 2-1'lik sonuçlarla eledi. Karadeniz ekibi, play-off turunda da deplasmanda 3-1 yendiği Yunanistan'ın AEK takımına sahasında 2-0 mağlup olmasına karşın gruplara kalma başarısı gösterdi.


Tarihinde üçüncü kez

Trabzonspor, tarihinde 3. kez UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında mücadele edecek. Karadeniz ekibi, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında art arda gruplara katılma hakkı elde etmiş ve son 16 turuna da yükselme başarısı göstermişti. Trabzonspor'un Getafe karşısında Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Obi Mikel, Abdulkadir Parmak, Donis Avdijaj, Nwakaeme ve Sörloth 11'i ile mücadele etmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.