İstanbul takımlarının zor haftası

İstanbul takımlarının zor haftası
Türkiye 2. ve 3. Ligi'nde mücadele eden İstanbul ekipleri yarın zorlu karşılaşmalarda rakiplerine üstünlük kurarak 3 puanı hanesine yazdırmak için sahaya çıkacak. Büyükçekmece Tepecikspor, Bayrampaşaspor, Tuzlaspor, Alibeyköy, Esenler Erkosspor, Silivrispor ve Halide Edip Adıvar Spor Kulübü sezonun ilk galibiyetini almak istiyor

Milli maçlar nedeniyle ara verilen Spor Toto Süper Lig ve 1. Lig'de bu hafta maç oynanmayacak. Bu sebeple gözler 2. Lig ve 3. Lig'e çevrildi. İstanbul takımlarının önemli sayı ile katılım sağladığı iki ligde yarın 9 kritik mücadele var. Esenler Erkosspor – Sultanbeylispor, Halide Edip Adıvar Spor Kulübü – Bağcılar Spor Kulübü ve Sancaktepe Belediyespor – Bayrampaşa maçları iki İstanbul takımını karşı karşıya getirecek.

Evinde yenilmişti
Yeni sezona evinde aldığı Tire 1922 mağlubiyetiyle başlayan Büyükçekmece Tepecikspor yarın Nevşehir Belediyespor'un konuğu oluyor. İlk maçtaki hatalardan ders alıp hazırlıklarını bu doğrultuda yapan İstanbul ekibi İç Anadolu'dan 3 puanla dönmek istiyor. Nevşehir Belediyespor oynadığı son 10 maçta aldığı 8 galibiyetle dikkat çekiyor. Geçen hafta da Yomraspor'u deplasmanda yendi.

İkisi de telafi peşinde
Serik Belediye ile oynadığı sezonun ilk maçında son dakikalarda bulduğu gollerle deplasmandan 1 puanla ayrılan Halide Edip Adıvar Spor Kulübü'nün yarınkü konuğu Bağcılar Spor Kulübü. Rakibi gibi kendisi de 1. haftayı beraberlikle tamamlayan Bağcılar ekibi, aynı zamanda ilk galibiyetini almak istiyor. Karşılaşma 16.30'da başlayacak.

Eyüp'te hedef 2'de 2
Kubilay Akyüz'ün son dakikada attığı golle Bodrumspor deplasmanından üç puanla dönen Eyüpspor yarın sahasında Kastamonuspor'u ağırlıyor. Liderliği eline geçirdiği ilk haftada yerini kaptırmak istemeyen sarı morlu ekip kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Karadeniz ekibi ilk hafta evinde bir başka İstanbul temsilcisi Sancaktepe ile karşılaşmış ve sahadan 1-0 yenik ayrılmıştı.

İstanbul derbisi
İki İstanbul ekibini karşı karşıya getirecek olan maçta Sancaktepe Belediyespor yarın Bayrampaşa Spor Kulübü'nü ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta Kastamonuspor'u yenerek sezona üç puanla başlayan Sancaktepe Belediyespor evinde de kazanarak puanını 6'ya çıkarmak ve yoluna kayıpsız devam etmek amacında. Bayrampaşa ise rakibini yenip ilk galibiyetini almak istiyor. Mücadele 16.30'da başlayacak.

Kayıpların maçı
Geride kalan haftayı kayıpla kapatan Tuzlaspor ile Fatih Karagümrük yarın karşı karşıya geliyor. İlk haftanın ardından kazanıp 3 puan almak için mücadele verecek olan iki takım Tuzla'da kozlarını paylaşacak. Konya Anadolu Selçukspor deplasmanından 1 puanla dönen Tuzla ekibi son dakikada attığı golle moral bulmuştu. Fatih Karagümrük'ün bu maçtan çıkaracağı galibiyet büyük önem taşıyor. Mücadele 16.30'da başlayacak.

Silivri'nin konuğu Batman Petrol
Hekimoğlu Trabzon'a son dakika golü ile mağlup olup sezona mağlubiyetle başlayan Silivrispor da bu hafta evinde oynayacak İstanbul takımları arasında yer alıyor. Sahasında Batman Petrol'ü ağırlayacak olan kırmızı mavililer taraftarının önünde kazanarak lige yeniden başlamanın hesaplarını yapıyor. Batman Petrol de ilk maçında Karaköprü ile 1-1 berabere kalmıştı. Maın başlama saati 16.30.

Kaybedenler karşı karşıya

3. Lig'deki ilk maçlarını kaybeden Alibeyköyspor ile Elaziz Belediyespor İstanbul'da karşılaşacak. İki takımın da galibiyeti amaçladığı mücadele öncesinde tüm hazırlıklar tamam. Sultanbeyli Belediyespor karşısında 10 kişi kalıp sahadan mağlup ayrılan Alibeyköyspor Elazığ temsilcisini evine puansız göndermek amacında. Mücadele 16.30'da başlayacak.

Esenler Sultanbeyli'yi konuk ediyor
Yeni sezondaki ilk maçında Adıyaman deplasmanından 87. dakikada yediği golle 1-0 yenik ayrılan Esenler Erokspor, Alibeyköyspor'u aynı skorla yenen Sultanbeyli ile Esenler'de karşı karşıya geliyor. Saat 16.30'da başlayacak karşılaşmada ev sahibi üç puan alarak geçen haftaki mağlubiyeti telafi etmek, konuk ekip ise kayıpsız yoluna devam etmek istiyor.

Pendik Zonguldak deplasmanında
İlk maçında Sivas Belediyespor ile golsüz berabere kalan Pendikspor yarın Zonguldak Kömürspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Sezondaki ilk galibiyetini alabilmek için sahaya çıkacak olan kırmızı beyazlıların kazanmaktan başka düşüncesi yok. Zonguldak Kömürspor ilk maçında Manisa BBSK deplasmanından 2-1'lik yenilgi ile dönmüştü.

Koçerli'den Tuzla'ya davet
yarın evinde ağırlayacğağı Fatih Karagümrük'ü yenerek puanını 4'e ykseltmek isteyen Tuzlaspor'da Başkan Koçer İlhanlı yaptığı açıklamayla taraftarları ve ilçenin önde gelenlerini maça davet etti.

İlhanlı şunları söyledi; 'Bizler göreve geldiğimiz günden itibaren elimizi, kolumuzu ve hatta gövdemizi kayanın altına koyup Tuzlaspor'un en iyi noktalara gelebilmesi için mücadele veriyoruz. Tuzlaspor taraftarlarıyla aynı safta hareket ediyoruz. Tuzlaspor'un kapısı tüm Tuzlalılara açıktır. Bu sene yönetim, futbolcu ve taraftar bir araya gelip tüm engelleir aşarak Tuzlasporumuzu PTT 1. Lig'e çıkaramak tek amacımızdır. Geçmişte yaşananlar bizi ilgilendirmiyor. Önümüze bakacağız. Her daim Tuzlaspor'un daha iyi yerlerde olabilmesi için emek veren Tuzla esnafını, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı Bey ile kulübün eski başkanı Ahmet Çabuk'u, tüm gazetecileri ve siyasi parti ilçe başkanlarını birlik ve beraberlik için maçımıza bekliyoruz. Bizler yarın var yarın yokuz. Takımımızı daha üst noktalara çıkarmak için yarın buradayız. Bu sezon takımımızın evinde oynayacağı ilk maçta semtimize destek vermenizi istiyorum'

silivrispor

Silivri maça hazır
Evinde oynayacağı Batman Petrol maçı için hazırlıklarını tamamlayan Silivrispor'da saha zemini de yoğun uğraşlar sonucunda mücadeleye yetiştirildi. Son olarak yayınlanan fotoğrafla zeminin hazır olduğu bildirildi. Silivrispor Başkanı Akgün Duru da yaptığı açıklamada; 'Yaptığımız ortak çalışmaların sonuç verdiğini görmek güzel. Maliyetin üçte birini İl Spor Müdürlüğü karşıladı. Belediyemiz de araç desteği verdi. Hep birlikte Silivrispor'uz. Herkese teşekkürler' dedi.

Bayrampaşalılar çıkarma yapacak
yarın Sancaktepe Belediyespor karşısında 3 puan mücadelesi verecek olan Bayrampaşaspor'da taraftar deplasman organizasyonu düzenliyor. Saat 14.00'te Çetin Emeç Stadı'ndan hareket edecek otobüsle takımlarına destek vermek için yola çıkacak olan taraftarlar takımlarının sahadan galibiyetle ayrılmasını temenni ediyor. BURAK ZİHNİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.