İstanbulspor 'Bentürk' dedi

İstanbulspor 'Bentürk' dedi
Amatör 1.Küme ekiplerinden İstanbulspor genel kurulunu yaptı. İstanbul Erkek Lisesi'nde yapılan kongreye tek liste ile giren Yavuz Bentürk yeniden başkanlığa seçildi

Divan Başkanlığını Hüsnü Terek’in yaptığı kongre oldukça sakin bir havada geçti. Kongrenin ilk bölümünde söz alan Yavuz Bentürk 3 aylık görev süreleri içinde büyük sıkıntılar ve zorluklar çektiklerini söyledi. Bentürk “Seçildiğimiz günden bugüne kadar maalesef mahkemeler, haciz kağıtları, borçlarla, harçlarla uğraştık. Bunlar bizim suçumuz değil. Eskiye de dönmek istemiyoruz. Durum artık vahim bir durum. İstanbulspor’un durumu ortadadır. Şimdi lütfen hala eskilere dönmeyelim. Bunları düzeltmemiz için iyi niyet, karşılıklı saygı ve sevgi lazım. Şu anda iyi niyetle gidiyoruz. 3 ayda çok zorlandık” dedi.

Amatör kulüplerin işi zor
İstanbul Amatör'den İskender Kordu'nun haberine göre; Bentürk’ten sonra konuşan divan kurulu başkanı Hüsnü Terek, Bentürk ve yönetimine 3 aylık dönemde gösterdikleri çaba ve özveri için teşekkür etti. Terek “Yönetim olarak sizlere 3 aylık görev süreniz içinde göstermiş olduğunuz özveri için teşekkür ediyorum. Bugün zorluklar içindeki kulübümüze hacizler gelmektedir. Şimdiye kadar yanlışlar yapılmış olabilir fakat Türkiye’de faaliyet gösteren hiçbir kulüp çok düzenli kayıt tuttuklarına ben inanmıyorum. Zaten amatör kulüpler zor ve kısıtlı imkanlarla gidiyor” ifadesini kullandı. 

30 bin lira harcandı
Bir genel kurul üyesinin söz alıp kulübün gelirleri sorması üzerine yeniden kürsüye gelerek söz alan Yavuz Bentürk kulübün hiçbir gelirinin olmadığını iki tane kulüp aşığı olan Mustafa Yurttaş ve Hüsnü Terek’in en zor zamanlarda kendilerine destek olduğunu belirterek “Başka da bir gelirimiz yok. Bütün amatör kulüpler dipsiz bir kuyu. Bize görev yaptığımız bu dönemde sonuna kadar destek olan Mustafa Yurttaş’a ve Hüsnü Terek’e sizlerin huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. İnsanların bu paraları da her sene vermeleri mümkün değil. Yoksa insanları da tek tek kaybederiz. Bu insanları kaçırmayalım. Ben ve yönetim kurulu arkadaşlarımız bu sene 120 Bin Liralık bir bütçe açıkladık. Her ay 20 Bin Lira bulmamız lazım. Bunu nereden bulacağız, nasıl yapacağız bilmiyorum. Çünkü şu anki bütçemiz de soru işareti. Şu ana kadar harcanmış olan 30 Bin küsur para var. Kalan parayı nereden getiririz şu anda bilmiyorum” diye konuştu.

Maddi manevi desteklerim
Bentürk’ten sonra söz alan İstanbulsporlular Vakfı Başkanı Mustafa Yurttaş maddi ve manevi olarak her zaman İstanbulspor’un arkasında olduğunu, elinden gelen katkıyı sunmaya devam edeceğini söyledi. Yurttaş “İstanbulsporlular Vakfı olarak da kulübümüzün formasını giymiş eski sporcularımızın yanında olarak onlara destek vermeye çalışıyoruz. İstanbulsporlular olarak manevi birlikteliğimizi her zaman korumalıyız. Birlik ve beraberliğimizi korumak için da birbirimizi kırmamamız lazım. Artniyetli duygularımızı buraya taşımamamız gerektiğini düşünüyorum” şeklinde konuştu.

İstanbulspor büyük bir camia
Yurttaş’tan sonra söz alan genel kurul üyesi Alparslan Tekin de yaptığı konuşmada “Umduğumuzdan daha güzel bir genel kurul oldu. Şu gördüğünüz salonu doldurabildiysek bu birliktelikle İstanbulspor’u daha iyi yerlere taşıyabiliriz diye düşünüyorum. Çünkü İstanbulspor çok büyük bir camia. Bu konuda camiamızın gözbebeği olan İstanbulsporlular Vakfı’na da büyük iş düştüğüne inanıyorum. Bu organizasyonu daha büyük bir hale getirebiliriz. Bu vesileyle de İstanbulspor’un büyük değerleri olan Hüsnü Terek’e ve Mustafa Yurttaş’a da destelerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadesini kullandı.

Yönetim listesi belli oldu
Yönetim Kurulu Asil: Yavuz Bentürk, Mehmet Sülün, Hayrettin Deniz, Atakan Alan, Volkan Buharalı, Erel Karamanoğlu, Ömer Ali İpekoğlu, Atakan Atalar, Bülent Birson.
Yönetim Kurulu Yedek: Muhittin Güven, Alpaslan Tekin, Dimitri Pantazi, Yılmaz Pamuk, Ali Ergüven, Şerafettin Karaca.
Denetleme kurulu asil: Fethi Erhan, Ali Serdar Eriş, Birol Tek.
Denetleme kurulu yedek: Mete Öndeşgil, Çetin Baykal, Serdar Ertan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.