Jordan Theodore'dan Galatasaray'a veryansın! Tuğba Taşçı kimdir?

Jordan Theodore'dan Galatasaray'a veryansın! Tuğba Taşçı kimdir?
Galatasaray'da derbide alınan sonucun hüznü yaşanırken şok bir mesaj herkesi kızdırdı. Jordan Theodore kendisine mesajlar atan sarı kırmızılılara eşi Tuğba Taşçı hakkında flaş bir açıklama yayınladı. Peki Tuğba Taşçı kimdir? Tuğba Taşçı'nın kariyeri nedir? Nereli? Yaşı kaç? gibi soruların cevabı bu sayfada.

Eurocup şampiyonluğu yaşayan Galatasaray'da forma giyen Tuğba Taşçı'nın eşi Jordan Theodore Instagram hesabından yaptığı açıklama ile taraftarları kızdırdı. Takımlarına gelmesi adına transferi için adeta Amerikalı basketbolcuya mesaj yağdıran Galatasaraylılar şoke oldu.

Sezona iyi başlamayan Galatasaray'a transferi gündemde olan Jordan Theodore çarpıcı açıklamada bulundu.

G.Saray'a neden gideyim?
Sevenleri tarafından Galatasaray' a gelmesi yönünde mesajlar gelen Jordan Theodore, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunarak, "Galatasaray taraftarları, Galatasaray'a gelmem konusunda bana mesaj atıyor. Bana gösterilen sevgi için teşekkür ederim ama Avrupa şampiyonu olduktan sonra hala karımın maaşını ödemeyen bir kulübe neden gideyim?" dedi. 

Tuğba Taşçı kimdir?
Tuğba Taşçı, (19 Ağustos 1984, Fatih, İstanbul), profesyonel kadın basketbolcudur. Şutör gard pozisyonunda görev almaktadır.

jordan theodore

Kariyeri

2012 yılında Beşiktaş'tan Kayseri Kaski takımına transfer olan Tuğba, bu takımla EuroCup Kadınlar turnuvasında final oynamış ancak finalde Rus takımı Dinamo Moskva'ya kaybederek kupayı 2. olarak noktalamışlardır.

2013-14 sezonu başında daha önce 2008-2012 yılları arasında formasını giydiği Beşiktaş'a transfer olmuştur.[1]

2015-2016 sezonunu Mersin Büyükşehir Belediyesi formasıyla ligde yarı final mücadelesi oynama başarısı göstererek tamamladı.

2016-2017 sezonunda Canik Belediyespor ile anlaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.