Jordy Caicedo'nun menajerinden açıklama: Transfer zora girdi!

Jordy Caicedo'nun menajerinden açıklama: Transfer zora girdi!
Adam Buksa'yı Lens'e kaptıran Beşiktaş'ta bir forvet daha elden kaçıyor gibi görünüyor. CSKA'nın santraforu Jordy Caicedo'yu listesine alan Kara Kartal'da Ekvadaorlu oyuncunun transferi zora girdi. Golcü oyuncunun menajeri; "Beşiktaş'ın bu parayı ödemesi imkansız gibi gözüküyor. Kulüp şu anda 5 milyon euro istiyor. Karşısında ise taksitle ödeme yapmak isteyen bir takım var." dedi.

Batshuayi'nin kontratının sona ermesi, Larin ve Güven ile anlaşılamaması nedeniyle forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın ilk hedefi olan Buksa, RC Lens'e gitmişti. Polonyalı golcü dün Fransız ekibine imza atarken gözler bir başka isim olarak gündeme gelen Jordy Caicedo'ya çevrilmişti. Siyah beyazlıların Bulgar ekibi CSKA Sofia'nın isteklerine karşılık veremediğini söyleyen Ekvadorlu oyuncunun menajeri, transferin zora girdiğini söyledi.


 

Beşiktaş bu parayı ödeyemez

Gelinen son aşamada henüz anlaşma sağlayamadıklarını dile getiren Herman Banato; "CSKA Jordy için 5 milyon euro istiyor. Beşiktaş ise taksitli bir anlaşmanın daha doğru olacağını düşünerek buna göre teklifini yaptı. Bugüne kadar herkese saygılı şekilde süreci yönettik ancak şartlar göz önüne alındığında imza atılması zor gibi görünüyor. Başka takımlarla da görüşmelerimiz var" ifadelerini kullandı.


Burak Zihni

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.