Jorge Jesus dev ekiple geliyor

Jorge Jesus dev ekiple geliyor
Fenerbahçe'nin görüştüğü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus açıklama yaptı. Portekiz'den Brezilya'ya giden Jorge Jesus havaalanında muhabirlerin sorularını yanıtladı. 67 yaşındaki çalıştırıcı Fenerbahçe sorusuna "Fenerbahçe başkanıyla görüştüm ama anlaşma yok. Gelen teklifleri değerlendiriyorum. Düşünmek için zamana ihtiyacım var." dedi. Anlaşma sağlanması halinde tecrübeli hoca dev bir ekiple gelecek.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un, Portekiz'in dünyaca ünlü teknik direktörü Jorge Jesus ile yediği yemeğin yankıları sürüyor. 67 yaşındaki hoca, sarı-lacivertli taraftarları da heyecanlandırmış durumda. Fenerbahçe geçtiğimiz yıllarda da Jesus'la temasa geçmiş ancak mutlu sona ulaşamamıştı. Bu kez tecrübeli ismin boşta olması avantaj olarak görülüyor. Koç'un, Jesus'la yediği yemeğin fotoğraflarının basına düşmesi bu işte 'mutlu son'un yakın olduğu şeklindeki yorumları da beraberinde getirdi. 3 yıllık sözleşme isteyen tecrübeli teknik adam, bir haftalık sürede Fenerbahçe'nin kendisine sunduğu dosyayı inceleyip son kararını verecek.


KALABALIK EKİP MALİYETİ YUKARIYA ÇEKİYOR...

Portekizli çalıştırıcı da kendi şartlarını sarı-lacivertli yönetime sunmuş durumda. Jesus gittiği takımlarda her şeyi tepeden tırnağa değiştirmesiyle biliniyor. Sabah'ın haberine göre; birçok yeni oyuncunun transferi gündemde. Aynı zamanda kalabalık bir ekiple çalışıyor. 8 bazen 12 kişiyi bulan ekibinde psikolog, kondisyoner ve beslenme uzmanları da önem taşıyor. Ekibin geniş olması maliyeti de yükseltiyor. Jesus'un en büyük özelliği sıradan bir teknik adam gibi değil, genellikle İngiltere'de olduğu gibi kulüp yönetiminde söz sahibi olan menajerlik tarzında çalışması. Mayıs ayında Jesus'un vereceği karar ve sonrasında atılacak adımlar merakla bekleniyor. Fotomaç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.