Jorge Jesus Fenerbahçe'ye istedi, Ruslar devreye girdi!

Jorge Jesus Fenerbahçe'ye istedi, Ruslar devreye girdi!
Ocak ayı transfer döneminde kadrosuna stoper takviyesi yapmak isteyen Fenerbahçe'de öne çıkan ilk isim Samet Akaydın'dı. Adana Demirspor ile sözlü anlaşmaya vardığı iddia edilen sarı lacivertlilerin henüz işi resmiyete dökmemesinin ardında farklı bir arayış olduğu şeklinde yorumlanmıştı. Ve Jorge Jesus'un istediği futbolcu belli oldu. Ancak bir problem var. Ruslar da bu oyuncuya talip.

Süper Lig'de zirve yarışını Galatasaray'ın gerisinde ikinci sırada sürdüren Fenerbahçe'de sabırsızlıkla beklenen transfer dönemi geldi çattı. 12 Ocak'ta başlayacak tescil döneminde takviyeler yapmak isteyen ve defans hattını ilk sıraya yazan sarı lacivertliler birçok ismi gündemine aldı. Ayrıca Jorge Jesus'un istediği oyunculardan biri de yine gündeme eklendi. Bu süreçte sorun çıkaracak tek olay ise Rusların da ilgisinin bulunması.


Faslı stoperi istedi

Daha önce Samet Akaydın için Adana Demirspor ile anlaşmaya vardığı iddia edilen Fenerbahçe henüz süreci resmiyete kavuşturmadı. Jorge Jesus ise Fas ile Dünya Kupası'nın en dikkat çeken isimlerinden biri olan El Yamiq. İddialara göre Kanarya, Real Valladolid forması giyen deneyimli stoperi kadrosuna katmayı istiyor. Valladolid ile 2024'e kadar kontratı olan 1.93 boyundaki oyuncu bu sezon La Liga'da 8 maça çıktı. Piyasa değeri 1.2 milyon euro.


RUSYA'DAN TALİP VAR!

El Yamiq için Spartak Moskova'ın da devrede olduğu belirtiliyor. Başarılı oyuncu, Katar'da Fas'ın oynadığı 7 maçın 6'sında süre aldı. Ulusal formayla bugüne kadar 25 karşılaşmada forma giydi. Bu müsabakalarda 2 kez fileleri havalandırdı. El Yamiq, kariyerinde 196 maça çıktı. Bu maçlarda 13 gol attı ve 6 asist yaptı. El Yamiq, Perugia, Genoa ve Zaragoza'da da oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.