Kağan Moradaoğlu boyundan büyük iş başardı!

Kağan Moradaoğlu boyundan büyük iş başardı!
Süper Lig'in yeni haftasında açılış maçını Başakşehir ile oynayan Trabzonspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Zirve ile puan farkını maç fazlasıyla 3'e indiren bordo mavililerde galibiyet kadar performansıyla maça damga vuran Kağan Moradaoğlu da damga vurdu. Karşılaşmanın son anlarında Demba Ba'nın şutunu çıkaran genç file bekçisi 90 dakika boyunca da gole izin vermedi.

Uğurcan, Erce ve Arda'nın forma giydiği dönemde Başakşehir gibi önemli bir müsabakada kaleyi devralan Kağan Moradaoğlu kendisine güvenenleri yanıltmadı. Karşılaşmada oynamasının kesinleşmesinin ardından hem teknik heyet hem yönetim hem de taraftarın üzerinde titrediği genç kaleci karşılaşmayı gol yemeden tamamlamayı başardı. Henüz lise öğrencisi de olan Kağan eğitimine de devam ediyor. Mücadele sonrasında sevincini diğer kaleci arkadaşları ve alt yapı arkadaşlarıyla paylaşan Kağan'ın Fenerbahçe maçındaki durumu da takıma gerçekleştirilecek olan testler sonrasında netlik kazanacak. Ancak taraftarların şimdiden gönlünü kazandı. 3 puanı da getiren isimlerden biri oldu.


Hafta boyunca destek aldı

Maç sonunda yaptığı açıklamada herkesin kendisine destek olduğunu ifade eden Kağan Moradaoğlu; "Hep hayal ettiğim şeydi bu. Uğurcan abi, Erce abi, Arda abi yardımcı oldu. Uğurcan abinin eldivenleriyle çıktım. Heyecanlıydım ama hafta boyu herkes yardım etti. Beni tanıyan ve tanımayan herkesin desteği mutlu etti. Uğurcan abi zaten 3 maçtır iyi gidiyordu, onu da devam ettirmek gerekiyordu. Hocaların yardımıyla konsantrasyonu bozmadık ve çok şükür iyi bitirdik." dedi.

kağan moradaoğlu


Trabzonspor'dan kutlama

Dün 3 puan hanesine yazdıran bordo mavililerin sosyal medya ekibi de Kağan'ın performansına kayıtsız kalamadı. Çıktığı ilk maçından gol yemeden ayrılan ve takımın üç karşılaşmada kalesine kapatmasına katkıda bulunan gen. kaleci için; "Sen, sahaya hep birlikte çıkan milyonlarsın! Sen geleneksin, sen geleceksin! Kağan’a alkışlarla" mesajı yayınlandı. Bu paylaşım binlerce beğeni ve etkileşim aldı. Kağan'ın adı da Türkiye gündemine oturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.