Kamil Üci 2022 İstanbul Karate Şampiyonu Oldu

Kamil Üci 2022 İstanbul Karate Şampiyonu Oldu
Bağcılar olimpik Kapalı Spor kompleksinde 8-9 Ekim 2022 tarihinde düzenlenen Büyükler ve Veteranlar Karate Şampiyonasında Türkiye Karate Federasyonu Uluslararası Hakemi ve Milli Sporcu Kamil Uci Kata dalında birinci oldu ve altın madalya kazandı.

Şampiyonda yüksek performansı ile taktir toplayan Milli Sporcu Siyah Kuşak 4 dan Sensei Kamil Üci 1983 yılında Karate do sanatına başladım. Antrenmanlarıma hiç ara vermeden  spor çalışmalarımı sürdürüyorum.
Karate do  sanatında geride bıraktığım zaman diliminde yüzlerce madalya kazandım.her müsabaka benim için önemli ve değerlidir.mesleğimde daha ileri her gün yeni bir başlangıçla devam ediyorum.  Karate do sanatı  süreklilik isteyen bir sanattır. Her gün fiziksel ve ruhsal olarak daha sağlıklı kaliteli bir hayat için  mücadele ediyorum. Benim yaşam tarzım karate bir başka güzeldir.


8-9 Ekim 2022 tarihinde düzenlenen Büyükler ve Veteranlar (master) Karate Şampiyonasına yoğun  bir katılım oldu.birbirinden değerli karate antrenörleri ve sporcular ile yarışmak müthiş bir güzel histir. Müthiş güzel ve bir o kadar çekişmeli spor müsabakası keyfini yaşadık. 
Burada İstanbul İl Gençlik Spor Müdürlüğüne , Türkiye Karate Federasyona, İstanbul  Karate İl  Temsilciliğinde, büyük emek ve gayret ile  görevlerini ifa eden tüm hakemlerimize ve müsabakaya büyük bir gayret  ve heyecan ile katılan madalya kazanan ve kazanmayan tüm karatecilere sevgi ve saygılarımı sunuyorum.


Başarılara odaklı çalışıyoruz


Kamil Üci Gençlik Ve Spor Kulübü Başarıları ile karate do sanatında faaliyetlerini sürdürerek Toplumumuza, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza, genç ve yetişkinlere hizmet vermeye devam ediyor. Bireylerin sağlıklı bir yaşam sürdürmeleri için spor kariyerlerinin gelişmesi için her gün antrenmanlarımıza eğitim kalitemizi yükselterek yolumuza devam ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum