Kamil Üci'den altın madalya

Kamil Üci'den altın madalya
Uluslararası Gemlik Karate Şampiyonası'nda Kamil Üci Altın madalya kazandı.

Gemlik'te 2-3 Temmuz 2022 tarihlerinde düzenlenen Uluslararası Gemlik Karate Şampiyonası'na 8 ülkeden toplam 110 kulüp 1700 sporcu katıldı. İstanbul Esenyurt Belediyesi Karate Antrenörü, Türkiye Karate Federasyonu Uluslararası Karate Do Hakemi ve Milli Sporcu Kamil Üci bütün rakiplerini yenerek altın madalya kazandı. Türkiye Karate Federasyonu'nun Gemlik İlçe Spor Müdürlüğü'nün destek verdiği organizasyonu Sensei Kasım Demir yaptığı 3. Gemlik Uluslararası Karate Şampiyonasın 8 ülkeden1700 sporcu kıyasıya yarıştı..



Kasım Demir: Misafirlerimizi ağırlamaktan onur duyuyoruz

Binlerce sporcuya ev yaptıklarını ifade eden Kasım Demir; "Muhteşem bir organizasyona tanıklık ettik. 8 ülkeden 1700 sporcu katıldı. Makedonya, Tacikistan, Makedonya, Özbekistan, İran, Gürcistan,Sırbistan,Türkmenistan Türkiye’den 30 il, katıldı. Sayın belediye başkanımıza katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 2 bin beş yüz sporcuyu ağırladık. Bize imkan verildikçe ülkemize ilçemize daha büyük katkılar sunabiliriz" ifadelerini kullandı.

karate



Kamil Üci altın madalya ile gururlandırdı

WSF Dünya ve Avrupa, Balkan Karate şampiyonu Türkiye Karate Federasyonu Türkiye Karate Şampiyonu Milli Sporcu Kamil Üci 50 Yaş kategorisinde bütün rakiplerini yenerek altın madalya kazandı. Üci, “Bursa ilimizin güzel  ilçesi Gemlik’te Türkiye Karate  Federasyonu Eğitim Kurulu üyesi hocaların hocası sensei 8 Dan Kasım Demir’in gayretleri ile organize edilen 3. Gemlik Uluslararası Karate Şampiyonasına 8 ülkeden1700 sporcu katıldı. Bu büyüklükte bir şampiyonaya Kamil Üci Gençlik ve Spor Kulübü olarak sporcumuz Tüğçe Taşyapar ile katıldık. Birbirinden güzel ve başarılı müsabakalar yaptık. Birbirinden değerli usta karateciler ile yarışmaktan onur duydum. Ayrıca şampiyonaya katılan ülkelerden gelen sporcu antrenör ve şahsıma gösterdiği ilgi,sevgi ve saygı verdikleri hediyeler beni hem çok mutlu etti hem de çok duygulandım. Ülkeme yeni bir altın madalya kazandırdığım için mutlu oldum. Madalyamı ülkeme ve Esenyurt ilçesinde Karate do sanatına gönül vermiş gençlerimize armağan ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum