Kartal uçuşa hazır

Kartal uçuşa hazır
Son maçında Bursaspor ile berabere kalan Beşiktaş evinde aynı puanla hemen bir alt sırasında yer alan Yeni Malatyaspor'u ağırlıyor. Siyah beyazlılar milli ara sonrasında taraftarına galibiyet armağan etmek isterken Avrupa Ligi mücadelesi için de moral depolamak amacında. Sarı siyahlılar ise Antalyaspor'dan sonra rakibine bir sürpriz daha yapmak için çaba gösterecek. Saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında şampiyonluk kovalayan Beşiktaş'ın rakibi Yeni Malatyaspor. Vodafone Park'ta zorlu bir mücadeleye sahne olacak maç öncesi hazırlıklarını tamamlayan Şenol Güneş'in öğrencileri galibiyetten başka bir şey düşünmüyor. Siyah beyazlılar hafta içinde oynayacağı Sarpsborg karşılaşmasına moral olarak da yüksek seviyede çıkmak için tüm gayretini ortaya koyacak. Erol Bulut'un talebeleri de İstanbul'dan alınacak en az 1 puanın kendileri için iyi bir sonuç olduğunu düşünüyor. İnönü gibi zorlu bir deplasmandan puanla dönmek Güneydoğu ekibinde olumlu karşılanacak.
 

Ligde 3. maç


Yarın akşam karşı karşıya gelecek olan iki takım tarihlrinde 3. kez mücadele edecek. Yeni Malatyaspor'un Spor Toto Süper Lig'e yükselmesiyle başlayan rekabette Beşiktaş'ın 1-0'lık üstünlüğü bulunuyor. Geçen sezon oynanan maçlarda siyah beyazlılar rakibini Negredo, Talisca ve Quaresma'nın golleriye 3-1 yenerken Malatya'daki 90 dakika ise 0-0 sonuçlanmıştı.

Meler Beşiktaş'a yaramıyor


Vodafone Park'ta Yeni Malatyaspor'u ağırlayacak olan Beşiktaş'ta karşılaşmayı yönetecek olan Halil Umut Meler şanssızlığı dikkat çekiyor. Siyah beyazlılar genç hakem yönetiminde çıktığı 6 maçtan sadece 2'sini kazanabildi. Adanaspor'u 3-2, Osmanlıspor'u da 5-1 yenen İstanbul ekibi Medipol Başakşehir'e 1-0 ve Kasımpaşa'ya 2-1 yenildi. Bursaspor ile 2-2, 1461 Trabzon ile de 1-1 berabere kaldı.

Güneş 165. maçında


Spor Toto Süper Lig'in en kritik maçlarından birini oynayacak olan Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş takımının başında 165. müsabakaya çıkacak. Tecrübeli teknik adam daha önce takımını yönettiği 164 karşılaşmada 98 galibiyet, 38 beraberlik ve 28 yenilgi aldı. Bu sezon 4. yılını geçiren Güneş bu maçı kazanması halinde Fenerbahçe deplasmanına dalya için gidecek.

İddaacılar dikkat!


Beşiktaş'ın bu sezon oynadığı 4 maçın 3'ü üst bitti. Özellikle Vodafone Park'ta uzun süredir gol sayısı yüksek maçlar çıkaran siyah beyazlılar bu konuda İddaa severlere kazanç sağlıyor. Yeni Malatyaspor ise ilk haftada aldığı 3-1'lik skorla sadece bir kere üst sonucu elde etti. Diğer karşılaşmalarda ise alt sonucu kazandırdı. İki zıt takımın müsabakasından hangi İddaa oranının kazandıracağı da merak konusu.

Beşiktaş ilk 11'i: Karius, Gökhan, Adriano, Pepe, Vida (Roco), Medel, Oğuzhan, Quaresma, Babel, Tolgay (Ljajic), Negredo

Yeni Malatyaspor ilk 11'i: Ertaç, Issam Chebake, Seth, Sadık, Mina, Pereira, Marques, Musa, Aleksic, Adem, Boutaib

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.