Kartallara durmak yok!

Kartallara durmak yok!
Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamayan futbolcular, yaz tatilini kısa tutuyor.

Cyle Larin
Beşiktaş'ın devre arasında Orlando City'den transfer ettiği 22 yaşındaki Kanadalı forvet oyuncusu, 4 maçta 154 dakika süre aldı ve 4 gol kaydetti. Gelecek sezon için büyük umutlar beslenen Larin, 2018-19 sezonu için çalışmalarına ara vermiyor. Şenol Güneş'in verdiği çalışma takvimine bağlı olarak yeni sezona hazırlanan Larin'in hazırlık kampının ardından yeni sezonda siyah beyazlıların en büyük hücum kozu olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Orkan Çınar
Beşiktaş'ın devre arasında Konyaspor'a kiraladığı yetenekli futbolcu, yeni sezonda forma yarışına girmek için çalışmalara ara vermiyor. Orta sahanın her bölgesinde görev yapabilen 22 yaşındaki Orkan Konyaspor'da 244 dakika süre aldı ve 1 gol kaydetti. 



Gökhan Töre
Yaşadığı uzun süreli sakatlık sonrasında, ligin ikinci yarısında yeşil sahalara inen, taraftarın ve teknik ekibin yeni sezonda çok büyük umut beslediği Gökhan Töre'de yaz tatilini yoğun çalışma temposuyla dikkat çekiyor. Tatile çıkmayan Gökhan Töre, sezon bitimiyle birlikte Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'ne kamp kurdu ve hazırlık kampı öncesi Şenol Güneş'in istediği seviyeye gelmek için antrenmanlar yaptı. 

Beşiktaş sezonu 26 Haziran'da Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanarak açacak ve daha sonra kamp için Avusturya ve Slovakya'ya hareket edecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.