Kasim Adams Nuhu kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Kasim Adams Nuhu kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?
 DAMGA Editörü
Transfer çalışmalarına devam eden Trabzonspor, stoper mevkisi için Kasim Adams Nuhu ile anlaşma sağlamak üzere. Peki, Kasim Adams Nuhu kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Yeni sezonda kadrosuna kattığı Filip Benkovic ve Joaquin Fernandez'in yanı sıra mevcut stoperleri Hüseyin Türkmen ve Stefano Denswil'in yaşadığı sakatlıklarla bu bölgede sorun yaşayan Trabzonspor, yeni bir hamle için harekete geçti. Bordo mavililer, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Kasim Adams Nuhu için sona yaklaştı. Deneyimli futbolcuya dair internette pek çok araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Kasim Adams Nuhu kimdir, kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

8237489238483294.webp

Kasim Adams Nuhu kimdir?

22 Haziran 1995 tarihinde Gana'nın başkenti Accra'da doğan Kasim Adams Nuhu, 28 yaşındadır. Boyu 1.90 metredir. Stoper mevkisinde oynamaktadır ve sağ ayağını kullanmaktadır. Futbola ülkesinin Medeama SC takımında başladı. İlk yurt dışı transferini Leganes ile yaptı. Burada Mallorca kendisini keşfetti ve 4 milyon euroya alt yapısına kazandırdı. Avrupa'daki ilk 1. lig seviyesi maçlarına İspanya'da çıktı. 2016'da Young Boys'a kiralandı. Performansı sonrasında İsviçre ekibi bonservisini 4.5 milyon euroya aldı. Bir sezon sonra da 8 milyon euroya Hoffenheim'in yolunu tuttu. Fortuna Düsseldorf ve son olarak Basel'de kiralık forma giydi. Trabzonspor ile oynanan iki karşılaşmada 97 dakika sahada kaldı. Gana Milli Takımı ile 14 maça çıkan deneyimli stoperin güncel market değeri 700 bin euro olarak gözüküyor. Kariyerinde Young Boys ile kazandığı 1 İsviçre şampiyonluğu bulunuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.