Berfu Baysan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

Berfu Baysan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Sosyal medyadaki videoları ve fotoğraflarıyla adından söz ettiren Berfu Baysan hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Berfu Baysan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Son dönemde çektiği videoların yanı sıra paylaştığı fotoğraflar ve takipçilerine verdiği tavsiyelerle binlerce kişiye ulaşmayı başaran Berfu Baysan, her geçen gün adından daha da fazla söz ettiriyor. Güzel fenomen hakkında internette araştırma yapanların ve bilgi sahibi olmak isteyenlerin sayısı da günden güne artıyor. Kendisine dair pek çok detayın merak edildiği Baysan'ın bilgileri derlediğimiz haberi okuyabilirsiniz. Berfu Baysan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

image-2064808.jpg

Berfu Baysan kimdir?

Birbirinden popüler paylaşımları ile sosyal medyada ünlenen ve fenomen haline gelen Berfu Baysan, Medipol Üniversitesi Tasarım ve Mimarlık Fakültesi mezunudur. Bale, eskrim basketbol, hip-hop, dans ve çizim eskiz üzerine eğitimleri ve ilgisi vardır. Getir, Teknosa, Medipol Üniversitesi, Doritos, Eyüp Sabri Tuncer ve Tadım Fıstıxx reklamlarında oynadı. Bir ara adı Sefo ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. RND House'a bağlı olarak çalışmaktadır. Boyu 1.69 metre, kilosu ise 53’tür. Yaşı ve memleketi bilinmemektedir.

image-18907.jpg

Berfu Baysan Instagram hesabı ve Youtube kanalı

Güzelliği ile herkesi etkileyen Berfu Baysan'ın binlerce takipçisi bulunmaktadır. Bu sayıda her geçen gün artmaktadır. Ayrıca Youtube ve Twitter'da da zaman zaman gündeme oturmaktadır. Şu anda 138 bin civarında takipçisi vardır. @berfubaysan hesabından takip edebilirsiniz. Ayrıca kanalından da videolarını seyredebilirsiniz. Yine @berfubaysan uzantısından erişim sağlayabilirsiniz.

image-1400611.jpg
Berfu Baysan
image-4908628.jpg
Berfu Baysan

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum