Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ kimdir? Kaç yaşında ve babası kimdir?

Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ kimdir? Kaç yaşında ve babası kimdir?
 DAMGA Editörü
Yıllardır televizyon ekranlarında milyonlara ulaşan Müge Anlı, kızı ile de gündemden düşmüyor. Başarılı sunucunun kızı Lidya müge Akdağ hakkında çok sayıda sorgulama yapılıyor.Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ kimdir? Kaç yaşında ve babası kimdir?

Tatlı Sert ile yıllardır olayları çözen ve sosyal sorumluluk projeleri ile de adından söz ettiren Müge Anlı, özel hayatı konusunda da sıkça araştırılıyor. Daha önce evlenen ve şu an İstanbul Emniyet Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evli olan başarılı sunucunun kızı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştirilerek bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Müge Anlı'nın kızı Lidya Müge Akdağ kimdir? Kaç yaşında ve babası kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Lidya Müge Akdağ kimdir?

Her ne kadar uzun süre saklamayı başarsa da sonrasında Müge Anlı'nın kızı olduğu ortaya çıkan Lidya Müge Akdağ, 2002 tarihinde doğmuştur. Babası da merak konusu olan ve Anlı'nın 15 sene önce yollarını ayırdığı eski eşinden doğan çocuğudur.

Lidya Müge Akdağ kaç yaşında?

Türkiye'nin, Müge Anlı'nın kızı olarak tanıdığı Lidya Müge Akdağ 2002 yılında dünyaya geldi. Şu an haberin yazıldığı günlerde 21 yaşındadır?

Lidya Müge Akdağ'ın babası kimdir?

Müge Anlı'nın kızı olarak adını milyonlara duyuran Lidya Müge Anlı'nın babası, daha önce fenomen sunucunun 1993 yılında evlendiği ve 2008'de de boşandığı eski eşi Burhan Akdağ'dır.

Lidya Müge Akdağ'ın fotoğrafı var mı?

Her gün milyonların karşısına çıkan Müge Anlı, özel hayatıyla ilgili magazin konusu oluşturabilecek ifadelerden kaçınıyor ve konuşmamaya gayret gösteriyor. Kızı hakkında da aynı tutumu sergiliyor ve paylaşımda bulunmuyor. Bunun için genç kızın çok fazla fotoğrafı bulunmamaktadır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.