Taxiarchis Fountas'ın eşi Marina Salpiggidou Fountas kimdir?

Taxiarchis Fountas'ın eşi Marina Salpiggidou Fountas kimdir?
 DAMGA Editörü
Trabzonspor'un transferi konusunda anlaşmaya vardığı Taxiarchis Fountas, günün en çok aranan isimlerinden biri oldu. Ailesi ile ilgili bilgiler de merak konusu ve eşi de çok sayıda kişi merak ediliyor. Peki, Marina Salpiggidou Fountas kimdir? Detaylar...

Bu sezon yaptığı transferlerin ardından ikinci operasyonuna başlayan Trabzonspor, hücum hattını güçlendirme kadına çalışmalarını sürdürüyor. Nenad Bjelica'nın yeni liste verdiği yönetim, çok sayıda isimle temaslarına başladı ve biriyle imza aşamasına geldi. DC United ile kontratı feshedilen Taxiarchis Fountas'ın birkaç gün içerisinde imza atması bekleniyor. Kendisi hakkında birçok araştırma yapılan Yunan futbolcunun ailesiyle ilgili de sorgulamalar gerçekleştiriliyor. 'Yenge' akımına dahil olacak eşi de günün en çok araştırılan isimleri arasında yerini aldı. Peki, Taxiarchis Fountas'ın eşi Marina Salpiggidou Fountas kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Marina Salpiggidou Fountas kimdir?

Trabzonspor'un transfer listesinde bulunan Taxiarchis Fountas'ın eşi Marina Salpiggidou Fountas ev hanımıdır. 1 çocuk annesidir. Eşiyle uzun süredir birliktedir. Gittiği ülkelerde o dönem sevgilisi olmasına rağmen kendisini yalnız bırakmamış ve futbol kariyerinde önemli bir yer teşkil etmiştir. Hakkında çok fazla bilgi bulunmamaktadır. Instagram hesabı @marina_salpi_founta'dır.

image-9779578.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.