Kerem Demirbay'ın eşi Melina Demirbay kimdir?

Kerem Demirbay'ın eşi Melina Demirbay kimdir?
Galatasaray'ın orta saha transferi olarak açıkladığı Kerem Demirbay dün akşam saatlerinde İstanbul'a geldi. Gurbetçi futbolcuya dair pek çok konu merak konusu. Özellikle de eşi ile ilgili sorgulamalarda bulunuluyor. Peki, Meilna Demirbay kimdir?

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, dün akşam saatlerinde Leverkusen'de forma giyen Kerem Demirbay'ı İstanbul'a getirdi. Almanya'da başlayan ve devam eden kariyerinde önemli başarılar yakalayan gurbetçi oyuncu artık anavatanında top koşturacak ve adresi sarı kırmızılılar oldu. Parçalı forma ile sahaya çıkacak 30 yaşındaki yıldıza dair pek çok araştırma yapılıyor ve bilgi sahibi olmaya çalışılıyor. Bu konular arasında eşi de bulunuyor. Özellikle genç kızlar kendisine dair internette sorgulamalar gerçekleştiriyor. Peki, Melina Demirbay kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

KAP'a bildirildi

Bu akşam Zalgiris ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş mücadelesinde Zalgiris ile karşılaşacak Galatasaray, bir transferi daha bitirdi. Sarı kırmızılılar, Kerem Demirbay'ı resmen duyurdu ve KAP'a bildirdi. Yapılan açıklamada; "Profesyonel Futbolcu Kerem Demirbay'ın transferi konusunda futbolcu ve kulübü Bayer Leverkusen ile resmi görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Hayalim Galatasaray'dı

Havalimanında ayağının tozu ile mikrofonlara konuşan Kerem Demirbay, hayalinin gerçek olduğunu ifade ederek; "Galatasaray taraftarına bir mesajım var. Bu zamana kadar ne yaptılarsa aynısını devam ettirsinler. Almanya'da çok uzun yıllar futbol oynadım. Atmosfer böyle değildi kesinlikle. Çok mutluyum, hazırım. Selamlarımı iletiyorum. Küçüklüğümden beri hayal ettiğim şey nasip oldu. Zor bir 1.5 ay geçirdik ama savaştık ve sonuçta çok şükür buradayım, İngiltere ve İspanya'dan da teklifler vardı ama ona girmeyelim. Erden Bey ve Okan Hocam ile konuşmalarım güzel geçti ve benim için bir durum vardı, o da Galatasaray." dedi.

melina-demirbay.jpg

Melina Demirbay kimdir?

Beklentileri yükselten bir transfere daha imza atan Galatasaray'da Kerem Demirbay'ın eşi Melina Demirbay da gündeme oturdu. Kendisine dair pek çok sorgulama yapılıyor. Sosyal medyada hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor. Sadece 3 çocuk sahibi olduğu yazıyor. Eşi gibi o da çok fazla bilgi vermemeyi tercih ediyor. Alman basınında da detaylı bir bilgi bulunmuyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.