Ryan Kent'in sevgilisi Kirsty Spence kimdir? Instagram hesabı

Ryan Kent'in sevgilisi Kirsty Spence kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Ryan Kent, sahadaki performansıyla adından söz ettirirken sevgilisi Kirsty Spence de son dönemin en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Peki, Ryan Kent'in sevgilisi Kirsty Spence kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Fenerbahçe'nin bu yaz kadrosuna kattığı ve transfer operasyonundaki ilk hamle olarak açıklayarak 4 yıllık sözleşme imzaladığı Ryan Kent, sarı lacivertli forma ile sahne almaya başladı. İngiliz kanat oyuncusu tribünler tarafından da oldukça seviliyor ve yakından takip ediliyor. Ayrıca özel hayatı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Hayatına dair en önemli konulardan biri de sevgilisi Kirsty Spence oldu. Instagram'da kimseyi takip etmediği ve bunun nedenlerinin merak konusu haline geldiği yıldız futbolcunun hayat arkadaşına ilişkin detaylar manşetlere de taşındır. Peki, Ryan Kent'in sevgilisi Kirsty Spence kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

mn234yt23y4t732.webp

Ryan Kent'in sevgilisi Kirsty Spence kimdir?

Her ne kadar Ryan Kent'in olsa da hakkındaki sınırlı denilebilecek düzeyde gözüken Kirsty Spence, modellik yapmaktadır. Ayrıca kendisine ait bir markası vardır. Desátame adındaki firmasıyla müşterilerine hizmet vermektedir. İlk olarak Dundee United'ı 2-0 yenen Rangers tribünlerinde gözüken güzel model, taraftarlar tarafından da çok seviliyordu. İlişkilerine dair bilgileri gizli tutmayı başardılar. Ryan Kent 26 yaşındadır ancak Spence'inki bilinmemektedir. Instagram'da sevgilisini takip etse de yıldız oyuncu kendisini listesine eklememiştir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.