Eric Bailly'nin eşi Vanessa Troupah kimdir?

Eric Bailly'nin eşi Vanessa Troupah kimdir?
 DAMGA Editörü
Beşiktaş'ın transfer gündeminde bulunan Eric Bailly, kontratını feshedebilirse sözleşme imzalayacak. Kendine dair araştırmalar da devam ediyor. En çok da eşi merak konusu. Eric Bailly'nin eşi Vanessa Troupah kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yeni sezonun başlamasına kısa süre kala Avrupa macerasına merhaba diyen Beşiktaş, kadrosuna Emrecan Bulut ile başlayan yaz transferi döneminde Amartey, Onana ve Ante Rebic'i kadrosuna kattı. Lyanco'nun sağlık kontrolünde çıkan sorun nedeniyle İngiltere'ye döndüğü süreçte Alexander Oxlade-Chamberlain de imza atmak üzere İstanbul'a geldi. Sıra ise Manchester United'dan ayrılmak isteyen Eric Bailly'de. Fildişili futbolcu eğer kulübüyle fesih anlaşmasına el sıkışırsa Kara Kartal ile kontrat imzalayacak. Kendisine dair konular merak ediliyor ve en çok da eşi araştırılarak hakkındaki bilgilere erişilmek isteniyor. Peki, Eric Bailly'nin eşi Vanessa Troupah kimdir? Detaylar haberimizde.

Vanessa Troupah kimdir?

Toplum içinde gözükmeyi çok sevmediği için hakkında fazla bilgi bulunmayan Vanessa Troupah, 1994 tarihinde Fildişi'nin Bingerville kentinde doğdu. Hayatının büyük bir bölümünü Hollanda'da geçirdi. Lise eğitimi sonrası üniversiteye gidip gitmediği bilinmemektedir. Son olarak eşinin top koşturduğu İngiltere'de yaşamaktadır. Vanessa, Bailly ile görüşmeden önce yol kenarındaki bir seyyar büfede çalışıyordu. Mesleki yolculuğu hakkında internette pek bilgi paylaşmadı. Halkın önüne zar zor çıkıyor. Bu yüzden mevcut işi de bilinmiyor. Ancak çoğunlukla evde kaldığını düşünürsek şu anda tam zamanlı bir ev hanımı olduğunu düşünüyoruz. İki çocuk annesi. Ancak çocuklarının doğum tarihlerine ilişkin tarihler yine belli değil.2016 yılında eşi ile hayatını birleştirdi.

47691417-319778565324162-6598327224189651229-n.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.