Galatasaray futbolcusu Tete'nin eşi Tania kimdir? Instagram hesabı

Galatasaray futbolcusu Tete'nin eşi Tania kimdir? Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Galatasaray'ın yeni transferi Tete, 4 yıl boyunca sarı kırmızılı formayı giyebilmek için imza atacak. Brezilyalıya dair en çok araştırılan konulardan biri ailesi ve eşi. Peki, Tete'nin eşi Tania Tete kimdir? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Fenerbahçe, görüşmelerde bulunarak transferini gerçekleştirmeye çalıştığı Tete için dün akşam saatlerinde sürecin olumsuz noktalandığını ifade eden bir duyuru yayımladı. Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada "Son dönemde Kulübümüz ile adı geçen futbolcu Tete (Mateus Cardoso Lemos Martins) hakkında kamuoyunu bilgilendirmek zorunlu hale gelmiştir. Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış, ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır." denildi.

Galatasaray devreye girdi

Fenerbahçe'nin transferden çekilmesi sonrasında Galatasaray hemen aksiyon aldı ve Brezilyalı oyuncuyu kısa sürede ikna ederek imza aşamasına getirdi. Eğer sağlık problemi çıkmazsa Brezilyalı yıldız, sarı kırmızılı ekiple 4 yıllık kontrat imzalayacak. Tete'nin ardından Zaniolo'nun satışının gerçekleşeceği yönündeki iddialar daha da yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Ayrıca Rashica'nın da kadroya katılması bekleniyor.

297084032-867682924202940-5611569671314346319-n.jpg

Tete'nin eşi Tania kimdir?

Gündeme geldiği günden bu yana hakkında çok sayıda araştırma yapılan Tete'ye dair en çok merak edilen konulardan biri de eşi. Yenge akımına dahil olacak Tania'ya dair detaylar sorgulanarak öğrenilmek isteniyor. 2 senedir ünlü futbolcuyla evli olan Ukraynalı güzel, köpek sevgisiyle tanınıyor. Ayrıca spora da çok önem veriyor. Yaşı ile ilgili net bir bilgi bulunmamaktadır. Ukrayna'daki yaşamına dair de pek paylaşım yapmamaktadır. Genelde eşi ile birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlamaktadır. Kendisini @k_l_m_tania adresinden takip edebilirsiniz.

324704481-875644496811144-3539123538793564712-n.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum