Alperen Şengün'ün sevgilisi Hannah Cherry kimdir?

Alperen Şengün'ün sevgilisi Hannah Cherry kimdir?
 DAMGA Editörü
A Milli Basketbol Takımımızın yıldız isimlerinden Alperen Şengün, özel hayatıyla da merak ediliyor. Yakışıklı oyuncunun sevgilisi Hannah Cherry hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Alperen Şengün'ün sevgilisi Hannah Cherry kimdir? Detaylar...

NBA'de triple double yapan en genç pivot oyuncu unvanını elde eden milli basketbolcu Alperen Şengün, rekorlara devam ediyor. Amerika'da sürdürdüğü kariyerinde başarılı bir süreçten geçen yıldız isim, milli takımdaki katkısıyla da adından söz ettiriyor. Amerikan Ulusal Basketbol Ligi'ni izleyenlerin gözünü ayıramadığı genç oyuncu hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Sevgilisi de merak konusu haline geldi ve günün en fazla aranan isimleri arasın girmeyi başardı. Peki, Alperen Şengün'ün sevgilisi Hannah Cherry kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Alperen Şengün'ün sevgilisi Hannah Cherry kimdir?

20 yaşında olan Giresunlu milli basketbolcunun özel hayatı hayranları tarafından merak konusuydu. Özel fotoğraflar yayınlamaktan biraz uzak duran ve deşifre olmayı sevmeyen Alperen, bir süre önce sevgilisi Hannah Cherry ile çekilen bir kareyi paylaştı. Bu andan itibaren Cherry hakkında araştırmalar başladı. Kendisi ile ilgili çok fazla bilgi bulunmuyor. Sadece köpekleri çok sevdiği biliniyor. Instagram hesabı ise kendisini takip etmeyenlere kapalı. Sadece Alperen paylaşırsa görünüyor.

s-9c5dd9fa6dc8ee7dad804c1f193435e33c0d7eb3.webp
Alperen Şengün'ün sevgilisi Hannah Cherry kimdir?

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.