Dusan Tadic'in eşi Dragana Vukanac kimdir?

Dusan Tadic'in eşi Dragana Vukanac kimdir?
 DAMGA Editörü
Beşiktaş ile anlaşmasına artık sayılı saatler kalan Dusan Tadic için geri sayım başladı. Taraftarlar yıldız ismin hayatına dair araştırmalarda bulunuyor. En çok aranan konulardan biri de eşi. Dusan Tadic'in eşi Dragana Vukanac kimdir? İşte detaylar...

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, sessiz kaldığı için yöneltilen eleştirilerin ardından bombaları arka arkaya patlatıyor. Amartey ile anlaşan, Pereyra'yı da İstanbul'a davet eden siyah beyazlılarda sıra Dusan Tadic'a geldi. Sırp futbolcunun AJax ile kontratını feshetmesini bekleyen Kartal'da 3 yıldızın açıklaması kısa süre içerisinde yapılacak. Diğer yandan taraftar da oldukça heyecanlı ve bir an önce açıklamaların gerçekleşmesi konusunda sabırsız. Tadic'in hayatına dair bilgiler de merak edilerek araştırılıyor ve bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Eşi de ilk sıralarda geliyor. Peki, Dusan Tadic'in eşi Dragana Vukanac kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Dragana Vukanac kimdir?

Dragana Vukanac, uzun süredir birlikte olduğu Dusan Tadic ile Vojvodina'da oynadığı dönemde 2013 yılında evlendi. Çift resmiyete kavuşturdukları ilişkilerinin sonrasında sade yaşamlarını sürdürdü. İkisi de çok fazla basına malzeme vermek ve konuşulmak yerine sessiz kalmayı ve ortada olmamayı tercih etti. Dragana Vukanac eğitimini Sırbistan'da tamamladı. Liseyi bitirdikten sonra üniversiteye kayıt olup olmadığı bilinmiyor. Kariyeri ve mesleği hakkında da bilgi yok.

dragana-vukanac-1.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.