Alfredo Morelos'un eşi Uribe Yesenia Herrera Morelos kimdir?

Alfredo Morelos'un eşi Uribe Yesenia Herrera Morelos kimdir?
 DAMGA Editörü
Fenerbahçe'nin kadrosuna kattığı Alfredo Morelos'un hayatı merak konusu ve en çok araştırılan detaylardan biri de eşi. Süper Lig'İn yeni yengesi günün en çok araştırılan isimlerinden biri oldu. Alfredo Morelos'un eşi Uribe Yesenia Herrera Morelos kimdir?

Yıldızlar geçidine sahne olan transfer döneminde birçok önemli ismi kadrosuna katan Fenerbahçe, son olarak Glasgow Rangers ile kontratı bittikten sonra Ryan Kent gibi yollarını ayıran Alfredo Morelos'u İstanbul'a getirdi. Kolombiyalı futbolcunun bugün veya yarın kendisini sarı lacivertli ekibe bağlayacak sözleşmeyi imzalaması bekleniyor. Taraftarlar da kendisi hakkında araştırmalarda bulunuyor ve ilk sırada özel hayatı geliyor. Hayat arkadaşı Uribe Yesenia Herrera Morelos adından sıkça söz ettirecek gibi gözüküyor. Peki, Alfredo Morelos'un eşi Uribe Yesenia Herrera Morelos kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


Alfredo Morelos'un eşi Uribe Yesenia Herrera Morelos kimdir?

2014'ten bu yana çocukluk aşkı Alfredo Morelos ile birlikte olan Uribe Yesenia Herrera Morelos, 2016'da evlendi. 26 yaşındadır. Aslen Kolombiyalı. Bogota şehrinde doğdu. 2020'de de Leonela adında bir kızları dünyaya geldi. Yesenia sporuna dikkat eden, vücudu için sürekli çalışan ve kendini sürekli ön plana çıkarmayı seven biri. Hayatını kızına ve eşine adamış durumda. Ayrıca zaman zaman Alfredo ile ilgili eleştirilere de sert yanıtları ile tanınıyor. Asıl mesleği hemşirelik ancak eşinin futbol kariyeri nedeniyle Finlandiya'da başlayan Avrupa macerasında farklı işlere yöneldi. Kendi adını taşıyan bir markası var. Spor ekipmanları ve kıyafetleri satıyor. 1.65 metre boyunda ve 59 kilogram ağırlığında.

image-1647858.jpg

image-7608937.jpg

image-6725419.jpg

image-5845895.jpg

image-5259384.jpg

image-3497452.jpg

image-3118292.jpg

image-3118292.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.