Marco Verratti'nin eşi Jessica Aidi Verratti kimdir?

Marco Verratti'nin eşi Jessica Aidi Verratti kimdir?
 DAMGA Editörü
Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Marco Verratti, sarı kırmızılıları heyecanlandırdı. İtalyan futbolcunun eşi de gündeme oturdu. Peki, Marco Verratti'nin eşi Jessica Aidi Verratti kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Bu sezon kadrosuna kattığı isimlerle rakiplerine gözdağı veren ve şampiyonluk yarışındaki en iddialı ekiplerden biri olan Trabzonspor'u 2-0 yenerek ilk galibiyetini alan Galatasaray'da transfer harekatı devam ediyor. Şampiyonlar Ligi için hazırlıklarını sürdüren yönetim, diğer yandan da yeni isimlerin peşinde. Onlardan birinin PSG'de forma giyen Marco Verratti olduğu öne sürüldü ve kendisi hakkında bilgi edinmek isteyenler araştırmalarda bulunmak üzere araştırma gerçekleştiriyor. En çok merak edilen konular arasında eşi geliyor. Jessica Aidri Verratti günün en çok aranan isimlerinden biri oldu. Peki, Marco Verratti'nin eşi Jessica Aidi Verratti kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

image-1513932.jpg

Jessica Aidi Verratti kimdir?

PSG oyuncusu ve Aidi, Paris Moda Haftası'nda birlikte göründüklerinde kamuoyuna duyuruldu. Marco'nun hayatına devam etmesi ve kendine yeniden yeni bir aşk bulması çok uzun sürmedi. 2021 yılında Marco Verratti Jessica'ya oldukça romantik bir teklifte bulundu. İkili, Eylül 2021'de Verratti'nin PSG'den takım arkadaşlarının da katıldığı gösterişli bir düğün töreniyle evlendi. Aidi aynı zamanda ünlü bir modeldir. Futbol dünyasında Jessica, Paris Saint-Germain orta saha oyuncusuyla çıkmaya başladıktan sonra ünlü oldu. Jessica, Laurent'la ilişki içindeydi ancak modellik kariyeri ve moda defileleri nedeniyle yolları ayrıldı. Jessica Aidi, 11 Temmuz 1991'de doğdu, bu onun 2023 itibarıyla 32 yaşında olduğu anlamına geliyor. Jessica, 5 Kasım 1992'de doğan Marco Verratti'den bir yaş büyük. Aslen Fransız. 1.72 metre boyunda ve 56 kilogram ağırlığında. Jessica'nın Fas kökenli olduğu varsayılıyor ve ebeveynleri 30 yıldan fazla bir süredir birbirleriyle evli.

image-2445870.jpg

Jessica Aidi Verratti Instagram hesabı

Başarılı model sosyal medyada da adından bahsettirmeyi sürdürüyor. Takipçi sayısıyla da bir hayli popüler. Şu anda 615 bin kişi tarafından takip edilirken kendisinin listesinde ise 831 profil bulunuyor. @jessicaaidi adresinden kendisinin fotoğraflarına ulaşabilirsiniz.

image-4689850.jpg

image-4971137.jpg

image-5732918.jpg

image-8276854.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.