Rodrigo Becao'nun eşi Natalia Pires kimdir?

Rodrigo Becao'nun eşi Natalia Pires kimdir?
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Rodrigo Becao hakkında çok sayıda araştırma yapılıyor. Ailesi de merak konusu. Eşi Nataila Pires de çok konuşulacak gibi. Peki, Rodrigo Becao'nun eşi Natalia Pires kimdir? Detaylar haberimizde.

Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Fenerbahçe, Ryan Kent, Edin Dzeko, Alexander Djiku, Umut Nayir ve Sebastian Szymanski'yi kadrosuna katmasının ardından yeni isimlerle temas halinde. Yönetim özellikle Attila Szalai'nin transferi halinde bu bölgeyi yıldız bir oyuncuyla doldurmak amacında. Djiku'nun tandemdeki partneri olarak Becao düşünülüyor. Bir süredir gündemde olan sambacı için Udinese ile bonservis görüşmeleri sürüyor. El sıkışılması halinde ise İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçecek. Deneyimli ismin hayatına dair araştırmalar da başladı ve özellikle ailesi konusunda çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Becao'nun eşi Natalia Pires oldukça popüler bir isim ve Süper Lig'in yeni yengesi olarak çok konuşulacak gibi gözüküyor.

242677816-244472710951850-7984385259925774501-n.jpg

Natalia Pires kimdir?

Finansal yönetim mezunu olan Natalia Pires, beslenme bölümü öğrencisi. Yoga ve güzellik sektörü ile ilgileniyor. Eşini Rusya ve İtalya'da yalnız bırakmadı. Türkiye'ye de gelmesi bekleniyor. Güzelliği ile dikkat çekiyor ve Instagram'da da çok sayıda takipçisi var.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.