Kim Bu Aslıhan? Aslıhan Mert Özcan kimdir? Kaç Lira Aslıhan ne iş yapıyor

Kim Bu Aslıhan? Aslıhan Mert Özcan kimdir? Kaç Lira Aslıhan ne iş yapıyor
 DAMGA Editörü
Sosyal medyada yaptığı maliyet hesabıyla adını milyonlara duyuran Kim Bu Aslıhan, hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Kim Bu Aslıhan? Aslıhan Mert Özcan kimdir? Kaç Lira Aslıhan ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Çeşitli mekanları tiye alan yemek ve içecek fiyatı videoları ile adından söz ettiren ve binlerce kişiye ulaşmayı başaran Aslıhan Mert Özcan, her geçen gün daha fazla kullanıcı tarafından takip ediliyor. Sosyal medya hesabında ayrıca kilo vermek ve hayata karşı motive olma konusunda da takipçileri için paylaşımlarını sürdürüyor. Kendisini tanımayanlar veya daha fazla bilgi sahibi olmaya çalışanlar da internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriyor. Peki, Kim Bu Aslıhan? Aslıhan Mert Özcan kimdir? Kaç Lira Aslıhan ne iş yapıyor? Detaylar haberimizde yer alıyor.

kim-bu-aslihan-2.webp

Kim Bu Aslıhan kimdir?

İnternette sürekli olarak video yayınlayan ve vatandaşlara hayat pahalılığı konusunda örnekler veren sosyal medya ünlüsüdür. Dışarıda tüketilen menülerin, yiyeceklerin veya içeceklerin nasıl fiyatlandırıldığı konusunda fikirler vermektedir. Ayrıca verdiği kilolar konusunda da çok sayıda paylaşım yapmakla birlikte istendiği takdirde nasıl bir fiziğe sahip olunabileceğini göstermiştir. Aralıklı oruö ve sporla 18 kilo verdiğini açıklamıştır.

kim-bu-aslihan-3.webp

Aslıhan Mert Özcan kimdir?

Güzel fenomen Bahçeşehir Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden 2017 yılında mezun oldu. Özel sektörde farklı alanlarda faaliyet gösteren firmalarda çalıştı. Şu an ise bir bankanın sigorta şirketinde görev yapıyor. 15 Ağustos 2021 tarihinde eşi Kadir Özcan ile dünyaevine girdi. Galatasaray'ı tutuyor.

kim-bu-aslihan-4.webp

Kim Bu Aslıhan sosyal medya hesapları

Aslıhan Mert Özcan, internette binlerce kişinin takip ettiği bir fenomen haline geldi. Yaptığı paylaşımlara sayıyı her geçen gün daha da artırıyor. Kendisini takip listesine almak isteyenler için tüm profillerini aşağıda bulabilirsiniz.

  • Kim Bu Aslıhan Instagram hesabı: @kimbuaslihan
  • Kim Bu Aslıhan Tiktok hesabı: @kimbuaslihann

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.