Afra Karagöz (Dilek Taşı) kimdir, hangi dizilerde oynamıştır, Instagram hesabı?

Afra Karagöz (Dilek Taşı) kimdir, hangi dizilerde oynamıştır, Instagram hesabı?
Dilek Taşı dizisinin oyuncu kadrosunun açıklanmasıyla birlikte gözler güzel oyuncu Afra Karagöz'e çevrildi. Peki Afra Karagöz kimdir? Instagram hesabı neler? İşte yanıtı..

Afra Karagöz, Kanal D ekranlarında başlayacak yeni dizi Dilek Taşı'nda rol alacak. Dizideki karakterin ismi henüz bilinmese de birçok kişi güzel oyuncunun hayatını merak ediyor. Afra Karagöz kimdir? Hangi dizilerde oynamıştır? Kaç yaşında? Instagram hesabı nedir? gibi araştırılan soruların yanıtı haberimizde..

Afra Karagöz kimdir? Kaç yaşında?

Afra Karagöz İzmir'de 2002 yılında dünyaya gelmiştir. 21 yaşındadır. Üniversite hayatına Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü üzerinden devam etmektedir. Güzel oyuncu ilk podyum deneyimini 2017 yılında Argento Beacwear Mayo defilesinde podyuma çıkarak edinmiştir. Afra Karagöz 1,72 boyundadır. Mankenlik de yapan oyuncu aynı zamanda birçok dizide de rol almıştır. Oyunculuk kariyerine Doğu dizisinde oynadığı Esma karakteri ile duyurmuştur. Çok yakında Kanal D ekranlarında başlayacak olan Dilek Taşı dizisinin kadrosundadır.

afra-karagoz-1.jpg

Afra Karagöz Instagram hesabı nedir?

Manken ve oyuncu olan Afra Karagöz, sosyal medyada takipçisi oldukça fazla olan isimler arasında yerini alıyor. Afra Karagöz'ün Instagram kullanıcı adı ise: "@afraakaragoz"dür.


Afra Karagöz oynadığı dizi ve filmler hangileri?

Dilek Taşı (TV Dizisi 2023)
Kraliçe (Duygu, TV Dizisi 2023)
Buray - Alaz Alaz (Kısa Film 2021)
Doğu (Esma, TV Dizisi 2021)
No: 309 (TV Dizisi 2017)

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.