Estetik doktoru Gökhan Elmabaşoğlu kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor, hangi okuldan mezun, nerede çalışıyor, ne doktoru?

Estetik doktoru Gökhan Elmabaşoğlu kimdir, kaç yaşında, nerede yaşıyor, hangi okuldan mezun, nerede çalışıyor, ne doktoru?
Sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolarla tanınan estetik doktoru Gökhan Elmabaşoğlu’nun hayatı merak konusu oluyor.

Hastaları ile girdiği ilginç diyaloglarla gündem yaratan doktor Gökhan Elmabaşoğlu’nun yaşamı ve kariyeri pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Gökhan Elmabaşoğlu kim, muayenehanesi nerede, nereli, doğum tarihi ne, hangi üniversiteden mezun, hakkındaki yorumlar nasıl ve eğitimi ne? Yine Gökhan Elmabaşoğlu’nun Instagram ve Tiktok hesapları da merakla soruşturuluyor. İşte son günlerde oldukça dikkat çeken doktor Gökhan Elmabaşoğlu hakkında tüm merak edilenler…

Gökhan Elmabaşoğlu nereli, kaç yaşında?

Estetik doktoru Gökhan Elmabaşoğlu, Antalya’da mesleğine devam eden bir hekimdir.

Gökhan Elmabaşoğlu hangi okuldan mezun, eğitim ne?

Antalya’da yaşayan Gökhan Elmabaşoğlu, 2019 yılında Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu.

Gökhan Elmabaşoğlu nerede çalışıyor, kliniği nerede?

Doktorluk kariyerini Antalya’da sürdüren Gökhan Elmabaşoğlu şu anda özel bir klinikte görev yapıyor. Elmabaşoğlu, Antalya’nın Şirinyalı semtinin Lara bölgesinde yer alan Roxxann adlı klinikte çalışıyor.

maxresdefault.jpg

Gökhan Elmabaşoğlu’nun daha önce ise Gaziantep’te yer alan Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde görev yaptığı biliniyor.

Gökhan Elmabaşoğlu Instagram, Tiktok hesapları ne?

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan estetik doktoru Gökhan Elmabaşoğlu, Instagram’da 114 binden fazla kişi takip ediyor. Elmabaşoğlu’nun Instagram kullanıcı ismi ise @drgokhanelmabasoglu.

Tiktok platformunda aynı kullanıcı adı ile aktif olarak paylaşımlar yapan Gökhan Elmabaşoğlu’nu burada ise 130 bine yakın kişi takip ediyor.

tik.png

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.