Fatih Altaylı'nın asistanı Emre Bey kimdir?

Fatih Altaylı'nın asistanı Emre Bey kimdir?
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından birini kısa sürede inşa etmeyi başaran Fatih Altaylı, programlarında Emre'nin sorularını yanıtlıyor. Kendisi hakkında da çok sayıda araştırma yapılıyor. Fatih Altaylı'nın asistanı Emre Bey kimdir? İşte detaylar...

Habertürk'ten ayrıldıktan sonra uzun süreli kariyerini bu kez sosyal medyada sürdüren Fatih Altaylı, gündeme dair açıklamalarda bulunuyor. Kendisine sorulan soruları da yanıtlayan başarılı gazetecini her videosu yüz binlerce izliyor. Yayınlarda kendisine kızı Zeynep'in yanı sıra Emre ismindeki asistanı da yardımcı oluyor. Soruların hazırlanmasından birçok konuya kadar kendisinin emeği bulunuyor. İzleyiciler de kendisi hakkında araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Fatih Altaylı'nın asistanı Emre Bey kimdir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

Fatih Altaylı'nın asistanı Emre Bey kimdir?

Hemen hemen her gün yayınladığı videolarla kamera karşısındaki yerini almaya çalışan Fatih Altaylı, soruları genelde Emre Bey'den alıyor. Açılışı da "Merhaba Emre Bey" sözleri ile açıyor. İlk programda her ne kadar kendisine yöneltilen hitapta sorun görmemesine rağmen Emre'nin kendisine "bey" demeyi tercih ettiğini söyledi. Şu ana kadar özel hayatına dair bilgi bulunmamaktadır. Ancak FluTV'ye katılan Altaylı, 32 yaşında olduğunu açıklamıştır. Instagram hesabı da bilinmemektedir. Eğer herhangi bir detay orta çıkarsa haberimize eklenecektir.

2389462378463287.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.