Fenomen Sude Mataracı kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram, Tiktok, YouTube hesapları ne?

Fenomen Sude Mataracı kimdir, kaç yaşında, nereli, Instagram, Tiktok, YouTube hesapları ne?
Son günlerde çektiği eğlenceli videolarla adından söz ettiren Sude Mataracı’nın kim olduğu merak ediliyor.

Şarkıcı Hatice’nin dillerden düşmeyen konuşmasını çeşitli dans figürleri ile birleştirerek yayınlayan Sude Mataracı’nın paylaşımı olay yaratmıştı. Farklı sosyal medya hesaplarından da paylaşılarak izlenme rekorları kıran videonun ardından ilginç içeriğin sahibi Sude Mataracı’nın kim olduğu araştırılmaya başlandı. Daha önce de benzer içeriklerle Instagram ve Tiktok platformlarında takipçilerine seslenen fenomenin yaşamı ve özel hayatı merak konusu oluyor.

Sude Mataracı kimdir?

Eğlenceli içerikleri ile sosyal medyada adından söz ettiren Sude Mataracı, Bilgi Üniversitesi İletişim Tasarımı ve Yönetimi öğrencisi. Craft Tiyatrosu’nda oyunculuk eğitimi alan Mataracı ileride bu mesleği yapmak istiyor.

Sude Mataracı Instagram, Tiktok ve YouTube hesapları

Özellikle Tiktok platformunda geniş kitlelere hitap eden Sude Mataracı’yı 265 bine yakın kişi takip ediyor. Mataracı’nın Tiktok ve Instagram kullanıcı adları @sudemataraci. Sude Mataracı’nın YouTube hesabının kullanıcı ismi ise @sudematarac7576.

Sude Mataracı sevgilisi var mı, erkek arkadaşı kim?

Hayatında biri olduğu bilinen Sude Mataracı’nın sevgilisinin ismi Tolga Özbay. Instagram’da @_tollga kullanıcı ismini kullanan Özbay sık sık kız arkadaşı ile olan fotoğraflarını paylaşıyor.

tolg.png

channels4-profile.jpg

indir.jpeg

sddefault.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.