Milli basketbolcu Şehmus Hazer’in sevgilisi kim, adı ne, Instagram hesabı? Selin Kaliç kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?

Milli basketbolcu Şehmus Hazer’in sevgilisi kim, adı ne, Instagram hesabı? Selin Kaliç kimdir, kaç yaşında, nereli, boyu kaç?
12 Dev Adam’ın Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda en dikkat çeken isimlerinden biri olan milli basketbolcu Şehmus Hazer’in özel yaşamı merak konusu oluyor.

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın ve Fenerbahçe’nin başarılı basketbol oyuncusu Şehmus Hazer, gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Türkiye’nin finalde Hırvatistan’a kaybederek Paris vizesi alamadığı İstanbul’da düzenlenen Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda gösterdiği başarı ile de dikkat çeken Şehmus Hazer sporseverler tarafından merakla araştırılıyor.

Hazer’in kariyeri, hayatı ve başarıları kadar özel yaşamı da merak konusu oluyor. Peki ünlü basketbolcu Şehmus Hazer’in sevgilisi var mı, kız arkadaşı kim? Şehmus Hazer’in kız arkadaşı Selin Kaliç’in doğum tarihi ne, Instagram hesabı var mı, yaşı kaç? İşte tüm yanıtları…

Şehmus Hazer’in sevgilisi kim?

24 yaşındaki genç basketbolcu Şehmus Hazer’in uzun süredir bir ilişkisi olduğu biliniyor. Hazer, Selin Kaliç isimli genç kadınlar beraber.

Şehmus Hazer’in kız arkadaşı Selin Kaliç kim?

Ünlü basketçinin sevgilisi olan Selin Kaliç’in henüz üniversiteden yeni mezun olduğu biliniyor. Kaliç’in tam doğum tarihi ve yaşı ile bilinmiyor.

Şehmus Hazer’in sevgilisi Selin Kaliç Instagram hesabı ne?

Instagram’da 5 bine yakın kişi tarafından takif edilen Selin Kaliç’in kullanıcı adı @selinkalicc. Twitter’da da @SelinKalic isimli hesabı ile yer alan Hazer’in kız arkadaşının hesapları ise kapalı.

se3.png

se2.png

se.png

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.