Tiktok fenomeni Ankaralı Kardeşler (yaggzey) kim, adları ne, yaşları, Instagram hesapları?

Tiktok fenomeni Ankaralı Kardeşler (yaggzey) kim, adları ne, yaşları, Instagram hesapları?
Son günlerde videoları sosyal medya platformlarında sıklıkla paylaşılan Ankara Kardeşler’in kim olduğu merak konusu oluyor.

Özellikle TikTok platformunda paylaştıkları iddialı videolarla gündem yaratan Ankara Kardeşler’in kim olduğu araştırılıyor. Yaggzey kullanıcı ismi ile tanınan kızların gerçek isimleri, yaşları ve sosyal medya hesapları da merak ediliyor. Peki kimdir bu Ankaralı Kardeşler? İşte yanıtı…

Yaggzey Ankaralı kardeşler kim?

TikTok’ta 200 bine yakın kişi tarafından takip edilen Ankaralı Kardeşli isimli hesabın sahiplerinin iki kız kardeş olduğu biliniyor.

Ankaralı Kardeşler’in gerçek isimleri ne

Paylaştıkları cesur videolarla adlarından söz ettiren Ankaralı Kardeşler’in gerçek isimleri de pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İki kız kardeşten birinin isminin Yağmur diğerinin ise Zeynep olduğu biliniyor.

Yaggzey Ankaralı Kardeşler Yağmur ve Zeynep kimdir?

TikTok’ta güncel olarak 181 bin kişi tarafından takip edilen @yaggzey kullanıcı isimli Ankaralı Kardeşler hesabında iki kız kardeşin çeşitli videoları yer alıyor.

Ankaralı Kardeşler Yaggzey Yağmur ve Zeynep Instagram hesapları ne?

Son günlerde sık sık araştırılan Yaggzey Ankaralı Kardeşler’in Instagram hesapları da merak konusu oluyor. Tiktok sayfalarında iki kız kardeş Instagram hesap adlarını da paylaşıyor.

Buna göre, Ankaralı Kardeşler’den Yağmur’ın Instagram hesabının kullanıcı ismi @ya4wmur olurken, Zeynep ise Instagram’da @z4vnep kullanıcı adı ile yer alıyor.

Yağmur’un Instagram’da 25 binden fazla kişi takip ederken Zeynep’i ise 17 bin kişi takip ediyor.

indir.jpeg

axoqci-dm3-lydgi.jpg

maxresdefault.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:Fatma Müge Yücetürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.