Dedesiyle dondurma yemeye giden Ezgi Beren Tezcan (ezgiberennn) kimdir?

İnternette dedesiyle çektiği dondurma yemeye gitme videosuyla adından söz ettiren Ezgi Beren Tezcan gündeme oturdu. Güzel fenomen hakkında internette araştırma yapılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Ezgi Beren Tezcan kimdir? İşte detaylar...

Sosyal medyada birçok kişi çektiği videolarla adından söz ettiriyor ve viral haline geliyor. Onlardan biri de Ezgi Beren Tezcan. Genç fenomenin yayınladığı anlar internette binlerce kez paylaşıldı ve çok da beğenildi. Dedesini dondurma yedirmeye götürürken çekilen görüntülerin ardından sanal dünyadaki kullanıcılar tarafından hakkındaki bilgiler araştırılarak bilgi sahibi olunmaya çalışılıyor. Peki, Ezgi Beren Tezcan kimdir, kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Ezgi Beren Tezcan (ezgiberennn) kimdir?

İnternet dünyasında dedesini dondurma yemeye götüren kız olarak ünlenen Ezgi Beren Tezcan'ın adı her geçen gün çok daha fazla kişiye ulaşıyor. Tiktok ve Instagram başta olmak üzere adını duyurmayı başaran güzel fenomeni söz konusu andan itibaren binlerce kişi merak ederek araştırdı. Ayrıca takibine aldı. Videolarının yanı sıra fotoğraflarıyla da dikkat çeken Tezcan'ın bundan sonraki videoları da herkesi sabırsızlandırıyor. Dedesi de naifliği ile kullanıcıları tarafından çok sevildi.

Ezgi Beren Tezcan Instagram hesabı @ezgitezcann
Ezgi Baran Tezcan Tiktok hesabı: @ezgiberennn

image-1316277.jpg

image-3586368.jpg

image-7316429.jpg

image-9877925.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.