Derev Clara Kösedağ kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Derev Clara Kösedağ kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Ünlü modacı ve tasarımcı Derev Clara Kösedağ hakkında son dönemde internette çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor. Peki, Derev Clara Kösedağ kimdir, kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en ünlü modacılarından biri olma konusunda önemli adımlar atan ve kendi markasını da yaratan Derev Clara Kösedağ, her geçen gün adından daha fazla söz ettirmeyi başarıyor. Güzel fenomenin sosyal medya hesapları da yoğun ilgi görüyor ve yüz binlerce kişi tarafından takip edilerek her paylaşımına etkileşim yağıyor. İnternette de çok sayıda sorgulama gerçekleştirilip özel hayatına dair bilgi edinilmek isteniyor. Peki, Derev Clara Kösedağ kimdir, kaç yaşında, kariyeri ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

image-657721.jpg

Derev Clara Kösedağ kimdir?

Ünlü modacı Derev Clara Kösedağ, 16 Nisan 1997 tarihinde doğmuştur. Haberimizin yazıldığı tarihte 26 yaşındadır. İstanbul Tenik Üniversitesi Moda Tasarım bölümünden mezun olmakla birlikte Fashion Institute of Technology’den de eğitim almıştır. Vakko Esmod’dan sandalet ve çanta yapımı, New York Atelier of Henna’dan deri çanta yapımını öğrenmiştir. Boyu 1.62 metredir. Koç burcudur.

image-3551402.jpg

Derev Clara Kösedağ Instagram ve Tiktok hesabı

Başarılı ismin sosyal medyadaki profilleri de oldukça yüksek erişimler almaktadır. Kendisini takip etmek isteyenler Instagram'da derevclara, Tiktok'ta ise derevcolarak adresinden listesine ekleyebilir. Her geçen gün takipçi sayısı artmaktadır.

image-4662772.jpg

image-5739720.jpg

image-5835810.jpg

image-7015955.jpg

image-7339911.jpg

image-7970302.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.