Hakim Ziyech'in sevgilisi Aja Narie kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı

Hakim Ziyech'in sevgilisi Aja Narie kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı
 DAMGA Editörü
Galatasaray'ın kadrosuna katmaya çok yaklaştığı ve sağlık kontrolünden geçireceği iddia edilen Hakim Ziyech gündeme oturdu. Hayatı da araştırılıyor ve kız arkadaşı Aja Narie de günün en çok arananları arasında. Peki, Aja Narie kimdir? İşte detaylar...

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen ve her transferiyle adından söz ettiren Galatasaray, çilek hamlelerinden birini daha gerçekleştirmek üzere. Icardi, Angelino, Zaha ve daha birçok isimle anlaşan yönetimin son olarak adını Ajax'ta parlatan ve Avrupa futbolunun yanı sıra dünyada da duyuran Hakim Ziyech ile anlaşma sağladığı iddia edildi. Faslı oyuncunun kısa sürede İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçip imza atacağı öne sürüldü. Söz konusu gelişmelerin ardından yıldız ismin kız arkadaşı hakkında da araştırmalarda bulunuyor. Peki, Hakim Ziyech'in sevgilisi Aja Narie kimdir, kaç yaşında ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.

image-943838.jpg

Aja Narie kimdir?

Hakim Ziyech'in sevgilisi olarak tanınan Aja Narie sosyal medyada oldukça aktif biri. Sahip olduğu hesapların yanı sıra blog yazıları yazıyor. Aja, YouTube'da popüler bir figür ve binlerce kişi onun videolarını izleyerek güzellik önerilerini uyguluyor. Bir çocuğu var. Zaman zaman onu da takipçilerinin karşısına çıkıyor. 9 Nisan 1996 tarihinde doğdu. 27 yaşındadır. Drexel Üniversitesi Fen Bilimleri'nden mezun oldu. Güzellik danışmanlığı da yapmıştır.

Annesi Amerikalı ve babası Kamboçyalı. Üniversitesi'nde Psikoloji okudu. Dört yıl sonra, 2018'de lisans derecesini bilim dalında aldı. Kendisiyle gerçekten gurur duyuyordu. Genç bir anne olmayı ve zorlu bir eğitim sürecinde ve zamanında bitirmeyi başarmak zordu. Ancak, her şeyin içinden yolunu bulabildi. 22 yaşına girdiği yıl onun için çok eğitici ve zor bir yıldı. Daha önce de belirtildiği gibi, sorumlu bir anne olmak ve ders çalışmak için mücadele ediyordu ki bu Aja Narie ile ilgili bir gerçek. Ayrıca, o zamanki erkek arkadaşı ve en iyi arkadaşı vefat etti. Gitmek istediği yolu ve nasıl bir insan olmak istediğini anlamak için kendisiyle biraz zaman geçirmesi gerekiyordu. Aja Narie de nasıl geçeceğini bilmediği bir şey yaşamak zorunda kaldı. Aja'nın durumunu yeniden değerlendirmek ve hayatının gerçekleriyle cesaretle yüzleşmek için biraz zamana ihtiyacı olduğu belliydi. Kendisinin daha iyi bir versiyonu ve genel olarak iyi bir insan olmak istiyordu.

image-2075686.jpg

Aja Narie'nin profesyonel hayatındaki en ilham verici şeylerden biri, influencer olarak kariyerine başladığında çok küçük bir kızının olması. Instagram'ı onun için bir platform haline geldi. Ardından videolar yayınlamak ve içerik oluşturmak için YouTube'da kendi kanalını kurdu. Oluşturduğu içerik, günlük yaşamı, ebeveynliği, modası ve güzelliği etrafında şekilleniyor.

Web sitesini 2017'de kurdu. Bu da başka bir alan oldu.Aja Narie'nin profesyonel hayatı. Web sitesinde farklı bölümler var. Biraz düzenli bir blog alanı tutuyor. Bloglarından bazıları güzellik ve moda hakkındadır; diğerleri ise yaşam koçluğu tavsiyesidir.

Günlük hayatını çok önemsiyor ve hayattaki her küçük şeyin önemli olduğunu düşünüyor. Bu inanç sistemi, bu makalede daha sonra tartışacağımız bloglarında ve videolarında yansıtılmaktadır. Halen Amsterdam, Hollanda'da yaşıyor.

Instagram hesabı: @ajanarie'dir.

image-2075686-001.jpg

image-1203022.jpg

image-307488.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum