Masterchef Barbaros'un eşi Şule İdil Aydın kimdir?

Masterchef Barbaros'un eşi Şule İdil Aydın kimdir?
Masterchef eski yarışmacısı Barbaros Yoloğlu dün Şule İdil Aydın birçok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Şule İdil Aydın kimdir? İşte merak edilenler..

Masterchef Türkiye yarışması ile adını duyuran ve oldukça başarılı olup 2020 yılındaki performansıyla şampiyonluğu kıl payı kaçıran eski yarışmacı Barbaros Yoloğlu, dün evlendi. Başarılı aşçı Barbaros Yoloğlu verdiği kilolarla dikkatleri üzerine çekerken en merak edilen konuların arasında eşi Şule İdil Aydın oluyor. Peki Şule İdil Aydın kimdir? Mesleği nedir? İşte Şule İdil Aydın ile ilgili tüm merak edilenler haberimizde..

w.webp

Şule İdil Aydın (Masterchef Barbaros'un eşi) kimdir?

Şule İdil Aydın 1994 doğumludur. İzmirlidir. Aydın şu anda, 29 yaşındadır. Enstrüman sanatçısı olan Şule İdil Aydın flüt, piyano ve viyolonsel çalmaktadır. Bir iddiaya göre eşi Barbaros Yoloğlu gibi restoran işi ile bağlantısı olduğu konuşuluyor. Mesleği tam olarak bilinmemektedir. Şule İdil Aydın Instagram hesabı ise @ssuleidil'dir. Masterchef yarışmasında tanınan Barbaros Yoloğlu ile 26 Temmuz 2023 tarihinde Samsun'da görkemli bir düğün ile evlendi.

ule-idil-aydin-kimdir.webp

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum