Ufuk Özkan hastalığı nedeniyle oynayacağı filmin kadrosundan çıkartıldı

Ufuk Özkan hastalığı nedeniyle oynayacağı filmin kadrosundan çıkartıldı
Başarılı oyuncu Ufuk Özkan son günlerde siroza yakalandığını açıklamış ve hızla iyileşip setlere geri döneceğinin mesajını vermişti. Fakat Özkan'ı üzen bir haber geldi. Oynayacağı yeni filmin kadrosundan sağlık gerekçesiyle ayrılmak zorunda kaldı.

Geçtiğimiz günlerde siroza yakalandığı haberleri ile gündeme gelen başarılı oyuncu Ufuk Özkan yaptığı Hollywood diyeti ile verdiği fazla kilolar ve rahatsızlığını geç fark edilmesinden dolayı 17 kilo vermişti ve sonrasında yaptığı diyetin bağışıklık sistemine zarar vermesi ile karaciğer rahatsızlığı olan siroza yakalandığını duyurmuştu. Sosyal medyadan açıklama yapan Ufuk Özkan bir an önce hastalığını atlatıp yeni projelere başlamak için can attığını ve sevenlerinin desteği için de teşekkürlerini iletmişti.

Sabah'ın haberine göre Ufuk Özkan'ın yaz aylarında bir komedi filmi için setlere geri dönmek istediğini fakat yaz aylarında olduğu için sağlığının, çalışmasına el vermeyeceğini belirterek film kadrosundan ayrılmak zorunda olduğunu yazdı.

Ufuk Özkan hangi filmde yer alacaktı?

Film çekimlerinin Trabzon'un Çaykara ilçesinde başladığı ve filmin konusunda fanatik bir Fenerbahçeli ilkokul öğretmeninin başından geçen olayları kaleme alan komedi filminde yer alacaktı.

İlgili Haberler

Kaynak:Nihan Konyalı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.