Ufuk Özkan hastalığı ile ilgili açıklama yaptı

Ufuk Özkan hastalığı ile ilgili açıklama yaptı
Sevilen oyuncu Ufuk Özkan karaciğer yetmezliği sebebiyle acilen nakil olması gerektiği ile ilgili haberlere yanıt olarak sosyal medya hesabından hastalığıyla alakalı açıklamada bulundu.

Aydın Demir- Geniş Aile ve Kalk Gidelim isimli birçok dizi ve filmlerde oyunculuk ve sunuculuk yapan başarılı oyuncu Ufuk Özkan son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. Ufuk Özkan son günlerde karaciğer yağlanması teşhisiyle hızla kilo vermiş ardından yaptığı yanlış beslenme düzeninden dolayı karaciğer yetmezliği teşhisi konmuştu. Ufuk Özkan yanlış diyet uygulaması nedeniyle hastalığının ilerlediğini duyurmuştu. Bir takım iddialara göre de başarılı oyuncunun acilen "karaciğer nakli" olması gerektiği ve "siroz" teşhisi konduğu ardından da nakil olmadığı takdirde 9 ya da 12 ay gibi bir ömrünün kaldığı söylentileri gündemde.. Sağlık sorunları nedeniyle de 3 filminin çekimlerini ertelemek zorunda kalmıştı. Sevilen oyuncu sağlığı ile ilgili haberlere cevap olarak sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Ufuk Özkan sağlık sorunları nedeniyle açıklama yaptı

Sevilen oyuncu Ufuk Özkan sosyal medya hesabından sevenlerine yaptığı açıklama ise şöyle; "Bugün sağlığım hakkında çıkan Haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum. Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum. Organ Nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında. Kontrollerim düzenli olarak yapılıyor. Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor... Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim. Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böle bi niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım. Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Saygı ve Sevgilerimle Ufuk Özkan (abiniz,kardeşiniz) İyi ki varsınız..."

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.