Yanlış diyet sağlığını mahvetti! Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan acı haber!

Yanlış diyet sağlığını mahvetti! Ünlü oyuncu Ufuk Özkan'dan acı haber!
Yeni projesindeki rolü için 5-6 kilo verme hedefiyle yola çıkan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, sağlık sorunları nedeniyle 17 kilo verdi. Hedeflediğinden daha fazla kilo kaybı yaşayan Özkan'ın bağışıklık sistemi çöktü.

Oyuncu ve sunucu Ufuk Özkan, yeni projesindeki rolü için diyete girdi. Ünlü oyuncu Ufuk Özkan, Hollywood diyeti ile 5-6 kilo verdi ve başta istediği hedefe ulaştı.

Diyet sayesinde yaklaşık 17 kilo veren Ufuk Özkan'ın bağışıklık sistemi tamamen zayıfladı. Özkan, bu kadar kilo vermesinin nedeninin yanlış beslenme olduğunu söyledi.

Özkan'ın karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakline ihtiyaç duyduğu da biliniyor.

48 yaşındaki oyuncunun karaciğer sirozu olduğuda yakın zamanda ortaya çıkmıştı.

diyet1.webp

UFUK ÖZKAN'DAN SAĞLIK DURUMUNA İLİŞKİN AÇIKLAMA GELDİ!

"Bugün sağlığım hakkında çıkan haberler ile ilgili sizlere bir açıklama yapmak istiyorum.Bir süredir karaciğerim ile ilgili problemler yaşıyorum.Organ nakli gerekliliği ihtimaline karşı da tabii ki uzman doktorlar tarafından durumum gözlem altında kontrollerim düzenli olarak yapılıyor.Gelişebilecek süreçler ile ilgili önceden görüşmeler yapılıyor. Sevenlerimden endişe dolu mesajlar aldım ve çok üzüldüm. Hayat bizleri hastalıklarla beraber yaşamayı öğrenmek zorunda bırakıyor.Ama yaşadığım bu süreçlerin hiçbir zaman işimi etkilemesine izin vermedim.Bugünden sonrada Allah’ın izniyle böyle bir niyetim yok en kısa zamanda yeni dizi ve filmlerle huzurunuza çıkacağım.Tüm sevgi dolu dua dolu mesajlarınız için çok teşekkür ederim.

HOLLYWOOD DİYETİ NEDİR?

Yıldızların uyguladığı Hollywood diyeti 1 ayda 12 ila 16 kilo vermeyi hedefliyor. Madonna, Catherine Zeta Jones, Carmen Electra ve Sharon Stone gibi ünlüler Hollywood diyetini sıklıkla tercih ediyor. 1 ay diyete devam eden kişiler 12 ila 16 kilo verebilmektedir. Diyetin ana odağı sıvı alımıdır. Haftada 2 gün sadece meyve suyu içmek zorunludur. Ayrıca her gün en az 8 bardak su tüketilir.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.