Sirozla mücadele eden Ufuk Özkan son halini paylaştı: Merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmayacağım

Sirozla mücadele eden Ufuk Özkan son halini paylaştı: Merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmayacağım
Son günlerde yaşadığı sağlık sorunları ile gündeme gelen ve siroz olduğu ortaya çıkan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, organ nakli için başvuruda bulunduğunu duyurmuştu. Sağlık durumu ile ilgili açıklamalarda bulunmaya devam eden Özkan, son halini paylaştı.

Türkiye’de birçok dizi ve filmde rol almış olan, Emret Komutanım ve Geniş Aile dizileri ile milyonlara ulaşan ünlü oyuncu Ufuk Özkan, son günlerde sağlık sorunları ile mücadele ediyor. Geçtiğimiz günlerde sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkan Özkan’ın, yeni projesi için 5-6 kilo vermek isterken uyguladığı diyet sonucunda 17 kilo vermiş ve bağışıklık sistemi çökmüştü. Bununla birlikte karaciğer yetmezliği ile mücadele eden Özkan, sağlık durumuna ilişkin yeni bir açıklamada bulundu.

Yaşadığı sorunlar sonrasında sosyal medyada gündeme gelen iddialar ve haberler sonrası açıklamada bulunan 48 yaşındaki ünlü oyuncu, karaciğer yetmezliğini doğrulamış ve organ nakli için başvuruda bulunduğunu dile getirmişti. Özkan’ın ardından kardeşi Umut Özkan da abisi ile ilgili açıklamalarda bulunarak Ufuk Özkan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yapmıştı. Siroza yakalandığı öğrenilen Ufuk Özkan, son halini sosyal medya hesabından paylaşarak sevenlerine sağlık durumunu bildirdi. İşte detaylar…

UFUK ÖZKAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

ufukkd.jpg

Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı “Terliksi Vedat” karakteriyle ve ardından Geniş Aile dizisinde başrolde canlandırdığı “Cevahir” karakteri ile geniş kitlelere ulaşan Ufuk Özkan, sağlık durumuna ilişkin bir açıklamada bulundu. Sosyal medya hesabından son halini paylaşan Ufuk Özkan, paylaşımında “Son günlerde TV’de, sosyal medyada gösterilenler geçen seneye ait. Karaciğerimle alakalı amonyak zehirlenmesi yaşamıştım tabii diyet vardı abartılı şekilde…” ifadelerine yer verdi.

“KAPININ ÖNÜNDEN UZAKLAŞMAYACAĞIM”

Sağlık durumuna ilişkin bilgilendirme yapan Ufuk Özkan, paylaşımında ayrıca “Şu an 2’inci evre sirozum. Yarın sağlığımla ilgili tetkikler ve tahlillerden sonra gidişat ile ilgili buralardan bilgi paylaşacağım. Son halim bu şekildedir, yazan arayan herkesle paylaşmak istedim. Merak etmeyin kapının önünden uzaklaşmayacağım. İyi ki varsınız…” sözlerini dile getirdi.

Ufuk Özkan’ın organ nakline başvuruda bulunarak sıraya girdiği ve 12 ay içerisinde acil olarak organ nakline ihtiyacı olduğu öğrenilmişti

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.