Organ nakli beklediği ortaya çıkan Ufuk Özkan’ın kardeşinden duygulandıran paylaşım

Organ nakli beklediği ortaya çıkan Ufuk Özkan’ın kardeşinden duygulandıran paylaşım
Son günlerde sağlık durumu ile ilgili gündemde olan ünlü oyuncu Ufuk Özkan’ın kardeşi Umut Özkan, duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Ufuk Özkan’ın karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakline ihtiyacı olabileceği ortaya çıkmıştı. İşte detaylar…

Türkiye’de özellikle de komedi yapımlarında adından söz ettirmeyi başaran ünlü oyuncu Ufuk Özkan, son günlerde sağlık sorunlarıyla gündeme geliyor. Emret Komutanım dizisinde canlandırdığı “Terliksi Vedat” karakteriyle tanınan ve ardından Geniş Aile dizisinde canlandırdığı “Cevahir” karakteri ile Türkiye’de çok geniş kitlelere ulaşan Ufuk Özkan, son olarak çok hızlı şekilde verdiği 17 kilonun ardından yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelmeye başladı. Konuya ilişkin açıklama yapan Ufuk Özkan’ın ardından, kardeşi Umut Özkan’dan duygulandıran bir paylaşım geldi.

Ufuk Özkan, yeni projesi için çalışmalara başlamış ve yeni rolü için 5-6 kilo vermek istemişti. Ancak ünlü oyuncu bu süreçte 17 kilo verdi ve sağlık sorunları ortaya çıktı. Karaciğer yetmezliği, siroz gibi söylentilerle gündeme gelen 48 yaşındaki ünlü oyuncunun siroz hastalığına yakalandığı ve üçüncü evresinde olduğu, bununla birlikte en geç 12 ay içinde organ nakli olması gerektiği ortaya çıktı. Sevenlerini üzen haberin ardından ünlü oyuncunun kardeşinden duygulandıran bir paylaşım geldi. İşte detaylar…

SİROZ TEŞHİSİ KONULDU

Başarılı oyuncu Ufuk Özkan, son günlerde sağlık sorunlarıyla gündeme geliyor. Yeni rolü için 5-6 kilo vermek isteyen ancak 17 kilo veren Ufuk Özkan’ın bağışıklık sisteminin çöktüğü ve karaciğer yetmezliği nedeniyle organ nakline başvurduğu öğrenildi. Geçtiğimiz yıl 17 yıllık eşi Nazan Güneş’ten boşanan ünlü oyuncuya üçüncü evrede siroz teşhisi konulduğu da ortaya çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Ufuk Özkan’ın ardından bir açıklama da kardeşinden geldi.

“YÜZÜNDEKİ GÜLÜMSEME HİÇ SOLMASIN”

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden ve sevenlerini üzen Ufuk Özkan’ın kardeşi Umut Özkan, sosyal medya hesabından duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Umut Özkan söz konusu paylaşımında, “Canım abiciğim benim, inşallah bulacağız nakli ve sağlığına kavuşup tekrardan sevenlerinle birlikte olacaksın. Yüzündeki gülümseme hiç solmasın. Şu dönem herkesin desteğine ihtiyacımız var. Lütfen paylaşalım. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın” sözlerini dile getirdi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.